κοντά-μαλλιά-τα-hot-κουρέματα-που-θα-δούμ-232081
©Acielle/StyleDuMonde

Είναι πρακτικά, γρήγορα στο styling και elegant – τα κοντά μαλλιά είναι πάντα καλή ιδέα και τα catwalks το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία. Ακόμη και οι μεγαλύτερες φανατικές των πολύ μακριών μαλλιών, θα μπουν στον πειρασμό να το ξανασκεφτούν ρίχνοντας μια ματιά στα κοντά hairstyles που είναι τάση αυτή τη σεζόν. Κουρέματα δυναμικά και θηλυκά παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και εμείς δεν μπορούμε να μη σας βάλουμε την ιδέα.

Οι τάσεις στα κοντά μαλλιά για το 2022

Το δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς έχει ορίσει από τώρα must try τα κοντά μαλλιά. Κάποια πιο φυσικά, αλλά πιο στιλιζαρισμένα και πληθωρικά, τα hairstyles που ξεχωρίζουμε εμείς έχουν την έγκριση των πιο διάσημων επαγγελματιών και είναι προορισμένα να μαγνητίσουν τα βλέμματα. Ανακαλύψτε τα εδώ.

Κοντά μαλλιά: Τα hot κουρέματα που θα δούμε τους επόμενους μήνες-1
©Acielle/StyleDuMonde

Το pixie είναι μια all time classic επιλογή που δεν λείπει ποτέ από τις τάσεις. Στην πασαρέλα του Miu Miu το είδαμε σε ζωντανό μαύρο χρώμα, σχετικά άναρχο και με μερικές τούφες να πέφτουν στο μέτωπο και να γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Κοντά μαλλιά: Τα hot κουρέματα που θα δούμε τους επόμενους μήνες-2
©pixelformula

Ο οίκος Chanel παρουσίασε μια πιο girly βερσιόν του πολύ κοντού καρέ – σγουρή και με χωρίστρα στο πλάι. Αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό για γυναίκες με λεπτό πρόσωπο και όχι τόσο πυκνά μαλλιά, καθώς δημιουργεί αμέσως όγκο.

Κοντά μαλλιά: Τα hot κουρέματα που θα δούμε τους επόμενους μήνες-3
©pixelformula

Σέξι και δυναμικό, το wet look στα κοντά μαλλιά δεν μπορεί ποτέ να αποτύχει. Πριν τελειώσει το καλοκαίρι, δοκιμάστε το τουλάχιστον μια φορά.

Κοντά μαλλιά: Τα hot κουρέματα που θα δούμε τους επόμενους μήνες-4
©pixelformula

Ο Saint Laurent έδειξε το elevated pixie που θα λατρέψουν όσες από εμάς θέλουμε πάντα κάτι σοφιστικέ για τα μαλλιά μας. Το συγκεκριμένο αγορέ κούρεμα έχει ιδιαίτερο όγκο μπροστά και πίσω, καθώς και χωρίστρα στο πλάι για έξτρα στιλ.

Κοντά μαλλιά: Τα hot κουρέματα που θα δούμε τους επόμενους μήνες-5
©Acielle/StyleDuMonde

Για τις λάτρεις του κλασικού, το «παραδοσιακό» καρέ δεν χάνει ποτέ την αίγλη του, απλά επιστρέφει σε νέες μορφές. Η αγαπημένη μας είναι η αυστηρή sleek με τις άκρες να κοιτούν προς τα μέσα.

Διαβάστε επίσης | 5 island looks και για την παραλία και για το beach bar

MHT