αντίο-balayage-τα-φυσικά-μαλλιά-είναι-τάση-τώ-220246
©@camillecharriere

Έχοντας την έγκριση των Hailey Bieber, Camille Charrière, Constance Jablonski και Pernille Teisbæk, τα φυσικά μαλλιά επιστρέφουν στο προσκήνιο των beauty trends, αφήνοντας πίσω πολλές τεχνικές που κυριαρχούσαν τις προηγούμενες σεζόν – ανάμεσά τους και το γνωστό σε όλους balayage.

Το balayage είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για το «άνοιγμα» των μαλλιών και πολλές είναι οι σταρ που το εμπιστεύτηκαν για να δώσουν φως στα μαλλιά τους. Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν πως το ηλιοκαμμένο California hairlook που επιδίωκαν οι celebrities δεν είναι πλέον hot trend και όλα τα βλέμματα στρέφονται στις φυσικές αποχρώσεις.

Ένας από τους λόγους για αυτό είναι σίγουρα το γεγονός πως η καραντίνα ανάγκασε πολλές γυναίκες να αγκαλιάσουν ξανά το φυσικό χρώμα στα μαλλιά τους. Με τα κομμωτήρια κλειστά για πολλούς μήνες, πολλές από εμάς είδαμε το hairstyle μας να αλλάζει, κάτι που τελικά συνηθίσαμε και ίσως αποφασίσαμε να διατηρήσουμε. Εκεί που το ξανθό ήταν η πιο wanted απόχρωση σύμφωνα με τους ειδικούς, το καστανό χρώμα πήρε τη θέση του, δίνοντας στα φυσικά σοκολατί, chestnut και καφέ μαλλιά την ευκαιρία να λάμψουν ξανά.

Η επιστροφή στο φυσικό ωστόσο, δεν σημαίνει πως τα highlights είναι τελείως out of fashion. Μπορεί το μπαλαγιάζ να είναι εκτός, αλλά όσον αφορά το πολυπόθητο sun kissed εφέ που οι περισσότερες σταρ θέλουν στα μαλλιά τους, τα διακριτικά highlights είναι ο ιδανικότερος τρόπος να το πετύχετε. Ειδικά αν έχετε φυσικά καστανά μαλλιά, οι λεπτές ανταύγειες σε κοντινή απόχρωση από αυτή του φυσικού σας, θα χαρίσουν λάμψη και μια δόση ανανέωσης στα μαλλιά, χωρίς να τους στερήσουν το natural effect που είναι trending τώρα.

Διαβάστε επίσης | Boho braids: Το εύκολο hairstyle που σώζει κάθε bad hair day