καστανά-μαλλιά-τα-highlights-για-να-φωτίσουν-πρ-213622
©@haileybieber

Η άνοιξη μας βρίσκει ανανεωμένες και έτοιμες για μικροαλλαγές που αν γίνουν όπως πρέπει μπορούν να αλλάξουν εντυπωσιακά την εικόνα μας. Οι σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά του χειμώνα αρχίζουν να γίνονται λίγοτερο δημοφιλείς όσο πλησιάζουμε στους πιο θερμούς μήνες και η ανάγκη για κάτι πιο φωτεινό και springish είναι προφανής. Τα απαλά και διακριτικά highlights αναδεικνύονται στον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο να προσθέσουμε ένα ανοιξιάτικο touch στα μαλλιά μας, και ειδικά τα καστανά που χρειάζονται μια ανανέωση για να ζωντανέψουν.

View this post on Instagram

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Μετά το hair frosting και την expensive brunette καστανή απόχρωση που ξεχωρίσαμε από τα beauty trends, οι διαχρονικές honey ανταύγειες στα καστανά μαλλιά είναι η επόμενη τάση που θα κάνει buzz. Ήδη, πολλές από τις celebrities που ακολουθούμε για το στιλ τους έχουν αποφασίσει να αποχωριστούν το ξανθό και να στραφούν στις καστανές αποχρώσεις που ταιριάζουν με το φυσικό τους χρώμα, συνεπώς τα highlights έγιναν ο πιο γρήγορος δρόμος για να δώσουν λάμψη στα μαλλιά, χωρίς να χρειαστεί να τα ανοίξουν σημαντικά.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα, πάντα ανάλογα με την επιδερμίδα κάθε γυναίκας, είναι ένα γλυκό sun-kissed καστανό που δείχνει φρέσκο και νεανικό, ενώ ταυτόχρονα δίνει βάθος και όγκο στα μαλλιά. Για να δείχνει όσο πιο natural και διακριτικό γίνεται, τα highlights γίνονται κυρίως από τη μέση των μαλλιών και κάτω, προσφέροντας έτσι και έξτρα κίνηση στα μαλλιά. Η αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα στην πιο σκούρα καστανή ρίζα και τις φωτεινές άκρες είναι το στοιχείο που κάνει τη διαφορά, μπλέκοντας caramel, σοκολατί και mocha αποχρώσεις με πιο ξανθές και honey. Το τελικό look δείχνει φυσικό και ανεπιτήδευτο, ενώ ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης | Expensive brunette: Η φωτεινή καστανή απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα

MHT