χρώματα-μαλλιών-και-highlights-όλες-οι-τάσεις-τ-205054
©George Angelis/Shot by Gio

Νέα χρονιά σημαίνει και νέοι στόχοι, αλλά και μια ευκαιρία για μια μικρή ανανέωση στην εμφάνισή μας. Τα μαλλιά βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο, γι’ αυτό και ανακαλύψαμε όλες τις νέες εξελίξεις και τεχνικές στο hair coloring, για να υιοθετήσετε πριν ακόμα γίνουν τάση. Τα ξανθά μαλλιά στην post covid εποχή μπήκαν για λίγο στο παρασκήνιο, αφού οι γυναίκες αναζήτησαν χρώματα πιο κοντά στο φυσικό τους που μπορούν να διατηρούν χωρίς συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Φαίνεται όμως πως επιστρέφουν με νέα highlights που φωτίζουν τα μαλλιά χωρίς να αλλάζουν το χρώμα της βάσης.

Τα copper μαλλιά παραμένουν στην πρώτη γραμμή με όλο και περισσότερες γυναίκες να τα υιοθετούν, ενώ και τα καστανά μαλλιά “ανοίγουν” και γίνονται λίγο πιο soft, πλησιάζοντας προς την άνοιξη.

Ανακαλύψτε τα hair trends και τα χρώματα μαλλιών του 2022.

Χρώματα μαλλιών και highlights: Όλες οι τάσεις του 2022-1
©Acielle/Style du Monde

Ξανθό με sandy τόνους

Το ξανθό του 2022 μοιάζει πολύ φυσικό. Αυτό σημαίνει πως το πλατινέ ξανθό, οι icy και οι χρυσές αποχρώσεις, δίνουν την θέση τους σε ένα natural blonde που θυμίζει το χρώμα της άμμου. Για να το πετύχετε διατηρείτε την βάση σας πιο σκούρα και ανοίγετε το χρώμα των μαλλιών με πολλές ανταύγειες σε sandy τόνους.

Χρώματα μαλλιών και highlights: Όλες οι τάσεις του 2022-2
©Acielle/Style du Monde

Τα copper μαλλιά

Το κόκκινο είναι το It χρώμα στα μαλλιά, που τολμούν κυρίως οι ξανθές γυναίκες. Αποφύγετε ωστόσο το έντονο κόκκινο και επιλέξτε αποχρώσεις όπως το strawberry blonde ή το χάλκινο, φωτεινούς δηλαδή τόνους που μοιάζουν σαν να άνοιξαν από τον ήλιο.

Χρώματα μαλλιών και highlights: Όλες οι τάσεις του 2022-3
©Acielle/Style du Monde

Το φωτεινό καστανό

Δεν είναι τυχαίο που το 2022, όλα τα φώτα στρέφονται στις ανταύγειες και το balayage. Ο στόχος είναι ένα φωτεινό καστανό χρώμα, οπότε ακόμα και αν η βάση σας είναι σκούρα, ζητήστε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει πολλά λεπτά highlights σε πιο ανοιχτούς τόνους, από την μέση του κεφαλιού μέχρι τις άκρες των μαλλιών.

Χρώματα μαλλιών και highlights: Όλες οι τάσεις του 2022-4
©Acielle/Style du Monde

To high blonde

Ακόμα και το ξανθό χρώμα, διατηρεί πιο σκούρες τις ρίζες. Έτσι αποφεύγεται το καθαρό πλατινέ χρώμα και το πολύ ψυχρό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Διαβάστε επίσης | Καστανά μαλλιά: Όλοι οι τρόποι για να τα φωτίσετε