αφέλειες-aυτές-είναι-οι-πιο-trending-για-το-2022-204742
©pixelformula

Όποιο και να είναι το σχήμα του προσώπου σας, οι αφέλειες είναι ένα κούρεμα που αν προσαρμοστεί σωστά σε αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μη το κολακεύσουν. Αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και trending κουρέματα των τελευταίων σεζόν, οι αφέλειες επιστρέφουν ανανεωμένες κάθε σεζόν, με τις πασαρέλες να αποδεικνύουν έμπρακτα πως σχεδιαστές και brands τους δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης.

Μιας λοιπόν και πλησιάζουμε στη νέα χρονιά μήπως να τις τολμήσετε; Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στο πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σας, και αν το μόνο που σας λείπει είναι λίγη έμπνευση, εμείς είμαστε εδώ για να σας τη δώσουμε απλόχερα. Με μια αναδρομή στις πασαρέλες της σεζόν SS22, συγκεντρώνουμε τα πιο hot κουρέματα για αφέλειες για να υιοθετήσετε την τάση, και μάλιστα στη πιο μοντέρνα εκδοχή της.

Αφέλειες: Aυτές είναι οι πιο trending για το 2022-1
©pixelformula

Οι νέες curtain bags: Με πιο 90s aesthetic και grunge διάθεση, οι αφέλειες-κουρτινάκια επαναπροσδιορίζονται από τον Saint Laurent. Πιο μακριές, πυκνές και «άναρχες» είναι ιδανικές για να δοκιμάσετε το κούρεμα πρώτη φορά.

Αφέλειες: Aυτές είναι οι πιο trending για το 2022-2
©pixelformula

Wispy αφέλειες: Οι σχετικά κοντές, προσεκτικά κομμένες και μυτερές στις άκρες αφέλειες είναι το κούρεμα που μπορείτε να δοκιμάσετε αν θέλετε να δώσετε μια cool και young νότα στην εμφάνισή σας. Κολακεύουν ιδιαίτερα τα στρογγυλά πρόσωπα, αλλά πάνε σχεδόν σε όλους τους τύπου προσώπου.

Αφέλειες: Aυτές είναι οι πιο trending για το 2022-3
©pixelformula

Round αφέλειες: To συγκεκριμένο είδος αφελειών θέλει ιδιαίτερη περιποίηση. Για να διατηρείται ωραίο πρέπει να ισιώνετε τις αφέλειες και να χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά προϊόντα κατά του φριζαρίσματος. Παρόλα αυτά, αν το επιλέξετε, είναι σίγουρο πως όλοι θα θέλουν να αντιγράψουν το στιλ σας.

Αφέλειες: Aυτές είναι οι πιο trending για το 2022-4
©pixelformula

Baby bangs: Ή αλλιώς οι ιδανικές αφέλειες για τα τετράγωνα ή οβάλ πρόσωπα. Είναι κοντές, αραιές και δεν ταιριάζουν στα πολύ στενά μέτωπα.

Αφέλειες: Aυτές είναι οι πιο trending για το 2022-5
©pixelformula

Σγουρές αφέλειες: Αφήστε τη φυσικότητα να απογειώσει την εμφάνισή σας, κόβοντας αφέλειες ακόμη και όταν έχετε σγουρά μαλλιά. Το αποτέλεσμα θα είναι νεανικό, girly και θα θυμίζει πάντα την ανεμελιά του καλοκαιριού με ένα 80s reference.

Αφέλειες: Aυτές είναι οι πιο trending για το 2022-6
©pixelformula

Side bangs: Για τις λάτρεις του σοφιστικέ στιλ, οι πλάγιες αφέλειες είναι το κούρεμα που θα επισκιάσει κάθε άλλο. Είναι κομψές, διαχρονικές και ιδανικές για τα στρογγυλά πρόσωπα, που θέλουν να δείχνουν πιο μακριά και με γωνίες.

Διαβάστε επίσης | 8 εύκολα χτενίσματα για να δώσετε λάμψη στο καθημερινό στυλ

MHT