8-εύκολα-χτενίσματα-για-να-δώσετε-λάμψη-203474
©Negin Mirsalehi/Instagran

Έχουμε συνηθίσει στην καθημερινότητά μας να αφήνουμε τα μαλλιά μας ελεύθερα ή να τα πιάνουμε σε ένα απλό ponytail. Για να δημιουργήσουμε όμως ένα διαφορετικό χτένισμα, δεν χρειάζεται να επισκεφτούμε το κομμωτήριο, με μικρές λεπτομέρειες μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς στυλ, δημιουργώντας hairstyles και για party looks, αλλά και για το γραφείο. Ειδικά αυτή την περίοδο νιώθουμε την ανάγκη για λίγη παραπάνω λάμψη στη ζωή μας, οπότε με πολύ απλές κινήσεις μπορούμε να φωτίσουμε τόσο το outfit μας με παγιέτες ή κρύσταλλα, όσο και τα μαλλιά μας, ανεξάρτητα από το μήκος τους.

Από ατημέλητα σινιόν, μέχρι λαμπερά pins ή κομψά ponytails, η Vogue συγκέντρωσε τα ωραιότερα εύκολα χτενίσματα από το Instagram, που θα σας δώσουν και μια ιδέα για κάθε μέρα.

8 εύκολα χτενίσματα για να δώσετε λάμψη στο καθημερινό στυλ-1
©Veronica Ferraro/Instagram

Δεν έχει σημασία αν έχετε μακριά ή καρέ μαλλιά. Απλά δημιουργήστε μια χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού, ισιώστε τα για το τέλειο sleek look και φορέστε μπαρέτες με λαμπερές πέτρες. Τα ολόισια μαλλιά δείχνουν πάντα polished, οπότε ακολουθήστε τον οδηγό της Vogue για να πετύχετε στο σπίτι.

8 εύκολα χτενίσματα για να δώσετε λάμψη στο καθημερινό στυλ-2
©Camila Coelho/Instagram

Δημιουργήστε χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά με το σίδερο και πιάστε τα σε ένα ponytail στο ύψος της μέσης του κεφαλιού. Αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σπαστά, απλά αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

8 εύκολα χτενίσματα για να δώσετε λάμψη στο καθημερινό στυλ-3
©Romanenkovika/instagram

Τα bubble ponytails δείχνουν πάντα εντυπωσιακά και ιδιαίτερα, ενώ θα χρειαστείτε λίγα μόνο λεπτά για να δημιουργήσετε αυτό το χτένισμα. Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή κοτσίδα και τοποθετήστε κατά μήκος πολλά λαστιχάκια.

Το ballerina bun είναι πάντα chic, ειδικά αν τονίσετε τα χείλη σας και με ένα κόκκινο κραγιόν.

8 εύκολα χτενίσματα για να δώσετε λάμψη στο καθημερινό στυλ-4
©Leonie Hanne/Instagram

Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό σινιόν. Για να αποφύγετε όμως το αυστηρό αποτέλεσμα, αφήστε δύο τούφες στα πλαϊνά, πλαισιώνοντας έτσι και το πρόσωπο.

8 εύκολα χτενίσματα για να δώσετε λάμψη στο καθημερινό στυλ-5
©Camille Charriere/Instagram

Τα mini braids έχουν ένα bohemian chic αέρα που αρέσει ιδιαίτερα στις Παριζιάνες, γι’ αυτό και τα επιλέγουν πια ακόμα και για τα πιο λαμπερά outfits.

8 εύκολα χτενίσματα για να δώσετε λάμψη στο καθημερινό στυλ-6
©Jonathan Paciullo

Υιοθετήστε το χτένισμα του οίκου Chanel και στολίστε τα μαλλιά σας με μια μαύρη κορδέλα.

Διαβάστε επίσης | Go Glam: 3 λαμπερά χτενίσματα για τις γιορτές

MHT