5-εύκολα-χτενίσματα-για-αντιμετωπίσετ-174327
©lolabsqt/ Instagram

Το στυλ φυσικά και έχει σημασία, πολλές φορές όμως αρκεί να φροντίσουμε τα μαλλιά μας για να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας. Με τα Zoom calls να αποτελούν καθημερινότητα πλέον στη ζωή μας, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο πρόσωπό μας και ιδιαίτερα στα μαλλιά μας. Ακόμα και στις σύντομες βόλτες μας έξω όμως τα μαλλιά παίζουν βασικό ρόλο. Ακόμα και αν φοράμε φόρμες και sneakers, το σωστό χτένισμα θα βοηθήσει όλο το look μας να δείχνει polished. Φυσικά με όλα όσα συμβαίνουν καμιά γυναίκα δεν έχει διάθεση να αφιερώνει ώρες φτιάχνοντας τα μαλλιά της, γι’ αυτό και τα χτενίσματα που σας προτείνουμε είναι αυτά που απαιτούν μόλις πέντε λεπτά από το χρόνο σας, ίσως και λιγότερα, οπότε μπορείτε πολύ εύκολα να τα αντιγράψετε.

5 εύκολα χτενίσματα για αντιμετωπίσετε τις bad hair days-1
©George Angelis/ Shot by Gio

Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό ponytail και στερεώστε τα με ένα διαφανές λαστιχάκι. Στη συνέχεια στολίστε το πίσω μέρος του κεφαλιού σας με στρας, κοκκαλάκια και μπαρέτες, δημιουργώντας αυτό το τόσο εντυπωσιακό λουκ.

5 εύκολα χτενίσματα για αντιμετωπίσετε τις bad hair days-2
©George Angelis/ Shot by Gio

Το bohemian χτένισμα του καλοκαιριού. Για να το αντιγράψετε μπορείτε να πλέξετε λεπτές κοτσίδες και να φορέσετε μια μπαντάνα στο κεφάλι σας.

5 εύκολα χτενίσματα για αντιμετωπίσετε τις bad hair days-3
©lolabsqt/ Instagram

Δεν υπάρχει κάτι πιο απλό από αυτό το χτένισμα. Απλά πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό χαλαρό ponytail. Στερεώστε τα με λαστιχάκι για να είναι σταθερά και από πάνω φτιάχνετε ένα φιόγκο με μια σατέν κορδέλα ή και ένα μαντίλι.

View this post on Instagram

A post shared by Lola 🌻 (@lolabsqt)

Το χαμηλό σινιόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το χτένισμα της καραντίνας. Πιάστε τα μαλλιά σας σε χαλαρό κότσο και στερεώστε τα με ένα scrunchie, αφήνοντας μερικές τούφες ελεύθερες για ένα πιο ατημέλητο αποτέλεσμα.

5 εύκολα χτενίσματα για αντιμετωπίσετε τις bad hair days-4
©George Angelis/ Shot by Gio

Η polished πλεξούδα για το γραφείο και όλες τις βόλτες της άνοιξης. Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα ψηλό ponytails, στερεώστε τη βάση με ένα λαστιχάκι και πλέξτε τα μαλλιά δημιουργώντας ένα κομψό braid.

Διαβάστε επίσης | Ποια είναι τα χρώματα στα μαλλιά που μας προσθέτουν χρώμα;

MHT