Taylor Hill/Instagram
Taylor Hill/Instagram
Taylor Hill/Instagram

11 γρήγορα χτενίσματα για κάθε μήκος μαλλιών

Χαμηλά σινιόν, εύκολα ponytails, πλεξούδες και wet look, για αυτές τις μέρες που δεν έχετε καθόλου χρόνο στη διάθεσή σας.

Οι bad hair days συμβαίνουν σε όλες και ειδικά το πρωί δεν έχουμε καν τον απαραίτητο χρόνο να τις αντιμετωπίσουμε και να φροντίσουμε τα μαλλιά μας. Υπάρχουν όμως γρήγορα και πανεύκολα χτενίσματα που δίνουν τη λύση σε λίγα λεπτά και μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εμφάνισή μας. Καρέ μαλλιά, μακριά ή μεσαίου μήκους; Η Vogue επέλεξε χτενίσματα από το street style και το Instagram, για κάθε μήκος μαλλιών, που θα δημιουργήσετε πολύ εύκολα στο σπίτι σας.


©Jonathan Daniel Pryce

Χτενίστε καλά τα μαλλιά σας και πιάστε τα σε μια χαμηλή αλογοουρά. Αν χρειαστεί στερεώστε τις μπροστά τούφες με ένα σπρέι φιξαρίσματος, αν θέλετε να πετύχετε ένα πιο sleek look. Αυτό το ponytail γίνεται εύκολα και σε καρέ και σε μακριά μαλλιά.


©Jonathan Daniel Pryce

Αφού πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό ponytail στη βάση του αυχένα, γυρίστε τις άκρες για να δημιουργήσετε ένα μικρό bun. Στολίστε τα μαλλιά σας με κοκαλάκια και έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lola 🌻 (@lolabsqt)

Αν έχετε ένα scrunchie, τότε μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας αλογοουρά στο ύψος της μέσης του κεφαλιού. Για να πετύχετε ένα πολύ χαλαρό αποτέλεσμα, μην σφίξετε τα μαλλιά σας.


©Jonathan Daniel Pryce

Αν έχετε μακριά μαλλιά μπορείτε τα πιάσετε σε ένα ψηλό ponytail και στη συνέχεια να το περιστρέψετε γύρω από τη βάση του, δημιουργώντας ένα ψηλό bun.  Στερεώστε τις άκρες με τσιμπιδάκια.


©Soren Jespen

Αν έχετε καρέ μαλλιά και απλά θέλετε να τους δώσετε όγκο, γυρίστε το κεφάλι σας ανάποδα, προσθέστε αφρό στα δάχτυλά σας και ανακατέψτε τα μαλλιά σας.


©Taylor Hill/Instagram

Το wet look είναι το πιο δροσερό χτένισμα του καλοκαιριού. Μπορείτε πολύ εύκολα να το πετύχετε εφαρμόζοντας τζελ στα βρεγμένα μαλλιά σας, για να τα σταθεροποιήσετε και να διατηρήσετε αυτό το εφέ όλη την ημέρα.


©George Angelis / ShotbyGio

Αν έχετε μακριά μαλλιά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλεξούδα, για να τα τιθασεύσετε.


©Jonathan Daniel Pryce

Η πιο εύκολη λύση για τα curly hair,  ειδικά τις μέρες που δεν έχετε καθόλου χρόνο για styling. Αν χρειαστεί, εφαρμόστε ένα τζελ λείανσης στο πάνω μέρος του κεφαλιού.


©Jonathan Daniel Pryce

Αν έχετε κοντά μαλλιά, δώστε τους όγκο ρίχνοντας με το σεσουάρ τον αέρα στις ρίζες.


©LolaBsqt/Instagram

Δημιουργήστε ένα πολύ χαλαρό bun και στερεώστε το με scrunchie. Αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπο.


©Jonathan Daniel Pryce

Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα mid-ponytail, λίγο πιο πάνω από τη βάση του αυχένα σας.

Διαβάστε επίσης | 10 μάσκαρα για ακαταμάχητο βλέμμα που δοκιμάσαμε τώρα

Scroll to Top