9-διαφορετικά-καρέ-κουρέματα-για-το-καλ-178885
©@jestem_kasia

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο πράγμα για το οποίο θέλουμε να ανησυχούμε αυτό το καλοκαίρι είναι τα μαλλιά μας. Μετά από πολλούς μήνες σε lockdown και με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει μέρα με τη μέρα, θέλουμε να γιορτάσουμε την επιστροφή στην κανονικότητα (παράλληλα με τον ερχομό του καλοκαιριού) με μια αλλαγή που θα μας ανανεώσει αλλά θα ανεβάσει και την ψυχολογία μας.

Και αν λοιπόν μπορούσαμε να σας προτείνουμε κάτι που είναι “easygoing”, διαχρονικό και ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα, θα ήταν να αποχωριστείτε για λίγο τα μακριά σας μαλλιά και να κόψετε ένα μοντέρνο καρέ που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σας – βγάζοντάς σας ταυτόχρονα και από τη δύσκολη θέση να πιάνετε διαρκώς τα μαλλιά σας πάνω.

Ποιο είδος καρέ θα επιλέξετε είναι στη δική σας ευχέρεια. Αυστηρό και ίσιο, shaggy, lob (μακρύ καρέ) ή με layers, το bob haircut που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας καλύτερα είναι και αυτό που θα διαμορφωθεί με βάση αυτά. Οι ειδικοί είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σας κατατοπίσουν ειδικά, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσαμε τα καρέ που ξεχωρίσαμε στο Instagram και θα θέλαμε να υιοθετήσουμε asap:

View this post on Instagram

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

9 διαφορετικά καρέ κουρέματα για το καλοκαίρι-1
©Saint Laurent
View this post on Instagram

A post shared by Genny (@gennyofficial)

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill)

View this post on Instagram

A post shared by Sara Legge (@sara_legge)

9 διαφορετικά καρέ κουρέματα για το καλοκαίρι-2
©Saint Laurent

Διαβάστε επίσης | Supermodel Beauty: 15 must-see looks για να αντλήσετε έμπνευση

MHT