σκέφτεστε-το-καρέ-12-κουρέματα-για-να-πά-173593
©@vikyandthekid

Τα κομμωτήρια έχουν ανοίξει και εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για τα κουρέματα του καλοκαιριού, μιας και τόσο η νέα σεζόν, όσο και η ζέστη που θα επακολουθήσει, απαιτούν ανάλαφρα hairstyle που θα μας κρατούν δροσερές και στιλάτες όλη τη μέρα. Το κλασικό καρέ, ένα από τα κορυφαία γυναικεία χτενίσματα, βρίσκεται πάντα πρώτο στη λίστα με τις επιλογές μας και όπως καταλαβαίνετε οι ιδέες είναι αμέτρητες.

Για λεπτά, σγουρά ή ίσια μαλλιά, το καρέ κόβεται σε όλα τα στιλ με το expertise των ειδικών να εγγυάται πως το είδος που θα επιλέξουμε θα είναι και αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό μας. Το αυστηρό ίσιο καρέ είναι πάντοτε μια σικ επιλογή που δεν μπορεί να αποτύχει, αλλά για τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμάμε τις πιο χαλαρές παραλλαγές του, με φιλαριστά κοψίματα και ασύμμετρα layers που θα δώσουν σύγχρονο και κοριτσίστικο αέρα στο συνολικό look.

Ό,τι και αν έχετε στο μυαλό σας, το Instagram είναι γεμάτο με εντυπωσιακά καρέ και συνεπώς προτάσεις για όλα τα γούστα και τύπους μαλλιών. Η Vogue σας βάζει στο κλίμα, συγκεντρώνοντας μερικά από τα καλύτερα για να αντλήσετε έμπνευση:

View this post on Instagram

A post shared by Sara Legge (@sara_legge)

View this post on Instagram

A post shared by @cameliafarhoodi

View this post on Instagram

A post shared by Cierra Nia (@simply.cie)

View this post on Instagram

A post shared by dixie (@dixiedamelio)

View this post on Instagram

A post shared by @lateciat

View this post on Instagram

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

Διαβάστε επίσης | Πώς να περάσετε από τα μακριά μαλλιά στο καρέ, σαν την Erika Boldrin

MHT