στο-σόου-του-οίκου-chanel-είδαμε-όλα-τα-κουρέ-166912
©Courtesy of Chanel

Όσο τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά, τόσο το μυαλό μας γεμίζει εικόνες από trendy hairstyles που δεν έχουμε ποτέ τολμήσει να δοκιμάσουμε. Ποιος δεν θα ήθελε μια απρόσμενη και αισθητή αλλαγή να τον ανανεώσει, τώρα που οι συνθήκες ευνοούν κάθε είδους πειραματισμό; Τα μαλλιά μας πάντως είναι από τα πρώτα πράγματα που σκεφτόμαστε να αλλάξουμε όταν επιζητούμε μια αναβάθμιση, και το σόου του οίκου Chanel μας γέμισε με την απαραίτητη έμπνευση.

Κρατήστε σημειώσεις! Αυστηρά ίσια καρέ, μακριές πυκνές αφέλειες, άφρο look, σέξι pixie cuts και σγουρά shug hairstyles είναι όλες οι hot επιλογές που θα μας βάλουν με στιλ στην άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021, αλλάζοντας την εμφάνιση και τη διάθεσή μας με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο. Τα 90s φυσικά δεν λείπουν από το moodboard του hairstylist Damien Boissinot, ο οποίος επιμελήθηκε τα μαλλιά των μοντέλων φροντίζοντας να διατηρήσει τη λάμψη τους και το sleek εφέ καθ’ όλη τη διάρκεια του σόου.

Αναμένοντας το άνοιγμα των κομμωτηρίων, εκμεταλλευτείτε τον χρόνο για να επιλέξετε από τώρα το νέο hairstyle που θα υιοθετήσετε με την «υπογραφή» Chanel:

Στο σόου του οίκου Chanel είδαμε όλα τα κουρέματα που θέλουμε να δοκιμάσουμε φέτος-1
©Courtesy of Chanel
Στο σόου του οίκου Chanel είδαμε όλα τα κουρέματα που θέλουμε να δοκιμάσουμε φέτος-2
©Courtesy of Chanel
Στο σόου του οίκου Chanel είδαμε όλα τα κουρέματα που θέλουμε να δοκιμάσουμε φέτος-3
©Courtesy of Chanel
Στο σόου του οίκου Chanel είδαμε όλα τα κουρέματα που θέλουμε να δοκιμάσουμε φέτος-4
©Courtesy of Chanel
Στο σόου του οίκου Chanel είδαμε όλα τα κουρέματα που θέλουμε να δοκιμάσουμε φέτος-5
©Courtesy of Chanel

Διαβάστε επίσης | Το show του οίκου Chanel γέννησε και τις top τάσεις του επόμενου χειμώνα

MHT