η-cara-delevingne-έγινε-καστανή-δείτε-την-αλλαγή-πο-164246
©@caradelevigne

Προς όλους εκείνους που ξεκίνησαν να οραματίζονται μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά τους απλά και μόνο γιατί η δεύτερη καραντίνα τους «ανάγκασε», έχουμε να πούμε πως δεν είστε μόνοι. Όλους αυτούς τους μήνες, έχουμε δει πλήθος celebrities να επιχειρεί το ίδιο, με πολλές διάσημες κυρίες να επιλέγουν ζωηρές αποχρώσεις, όπως ροζ και μπλε, και άλλες να τολμούν μια σημαντική μετάβαση, από το καστανό στο ξανθό ή το αντίθετο.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα; Η Cara Delevingne! To επιτυχημένο μοντέλο, γνωστό για τα ξανθά μαλλιά του, επιχείρησε χθες τη μεγάλη αλλαγή, περνώντας από το ξανθό, στο ανοιχτό καστανό, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά της σεζόν. Για την αλλαγή, η Cara αφέθηκε στα χέρια των αγαπημένων της ειδικών, με την Mara Roszak να κουρεύει τα μαλλιά της σε ένα υπέροχο shag haircut και τον Jamie Levin να πετυχαίνει το τέλειο σκούρο χρώμα.

«Η Cara έχει μια πολύ όμορφη φυσική υγεία στα μαλλιά της, και ήξερα πως ένα τέτοιο κούρεμα θα τονίσει την υφή τους», είπε η Roszak. «Εμπνεύστηκα από τέλη της δεκαετίας του 70, και της έδωσα ένα skate vibe, που παραμένει ανέμελο και θηλυκό». Εκτός από το κούρεμα όμως, η επιτυχία του νέου της look οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο καλοδουλεμένο χρώμα, που έχουμε επίσης δει στις Gigi Hadid και Hailey Bieber.

Μήπως να το δοκιμάζατε και εσείς;

Διαβάστε επίσης | Ομορφιά εν μέσω lockdown: Πώς να περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο σπίτι