μαλλιά-5-κουρέματα-ιδανικά-για-να-κρύψο-163483
©Jonathan Daniel Pryce

Όταν είμαστε έτοιμες να τολμήσουμε υιοθετώντας ένα τελείως διαφορετικό haircut από αυτό που συνήθως έχουμε, είναι σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψιν όλες τις παραμέτρους του νέου μας εγχειρήματος, και κυρίως τρόπους να αναδειχθούν όσο καλύτερα γίνεται τα χαρακτηριστικά μας.

Τα μαλλιά είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που αυξάνουν την αυτοπεποίθηση στις γυναίκες, αλλά και τους άντρες, επομένως γιατί να μην τα «εκμεταλλευτούμε» έτσι ώστε να προβάλουμε τα δυνατά μας σημεία και ενισχύσουμε τη φυσική ομορφιά μας; Και σε αυτό το σημείο, μπορούμε να αναφέρουμε πως, ναι, υπάρχουν κουρέματα που καμουφλάρουν την εμφάνιση των πρώτων λευκών τριχών στα μαλλιά, βγάζοντας μας από τη δύσκολη θέση να πρέπει να τα βάψουμε.

Σε κάθε περίπτωση, οι γκρίζες τρίχες δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα, αντιθέτως υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που προσθέτουν έξτρα γοητεία στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Αν ωστόσο δεν είστε ακόμη έτοιμες να τις αποδεχθείτε ή να βάψετε τα μαλλιά σας, βρείτε παρακάτω 5 ιδανικά haircut για τις «εξαφανίσετε» με μαεστρία:

Δώστε όγκο 

Μαλλιά: 5 κουρέματα ιδανικά για να κρύψουν τις πρώτες γκρίζες τρίχες-1
©Jonathan Daniel Pryce

Τα «γκρίζα σημεία» είναι συνήθως πιο εμφανή στα ίσια και λεπτά μαλλιά, αυτά που δεν είναι από τη φύση τους πυκνά και ογκώδη. Συνεπώς, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, μπορείτε να τονώσετε την εμφάνιση των μαλλιών σας προσθέτοντας διαφορετικούς όγκους στα μαλλιά και υιοθετώντας ένα πιο heavy hairstyle.

Layers

Μαλλιά: 5 κουρέματα ιδανικά για να κρύψουν τις πρώτες γκρίζες τρίχες-2
©Jonathan Daniel Pryce

Ένα από τα πιο trendy haircut για το 2021 είναι το “shug”, ένα ανεπιτήδευτο κοντό κούρεμα, με ασυμμετρίες και ιδανικό για σγουρά μαλλιά που δυσκολεύονται να στρώσουν με το στάιλινγκ. Χάρη στον όγκο του και τα διαφορετικά μήκη, το “shug” είναι η τέλεια λύση για να κρύψετε τις λευκές τρίχες.

Ασύμμετρο μακρύ καρέ

Μαλλιά: 5 κουρέματα ιδανικά για να κρύψουν τις πρώτες γκρίζες τρίχες-3
©Jonathan Daniel Pryce

Το μακρύ καρέ είναι το απόλυτο κούρεμα για τις γυναίκες που θέλουν να αποφύγουν τις πολύ συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Ταυτόχρονα, διαχρονικό και σύγχρονο, το μακρύ καρέ μπορεί να απογειωθεί αν το τολμήσετε με ασυμμετρίες, για παράδειγμα πιο κοντό πίσω και πιο μακρύ όσο φτάνουμε στο κέντρο του προσώπου – έτσι θα καμουφλάρει και τα γκρίζα μαλλιά.

Αφέλειες

Μαλλιά: 5 κουρέματα ιδανικά για να κρύψουν τις πρώτες γκρίζες τρίχες-4
©Jonathan Daniel Pryce

Τις αφέλειες τις αγαπάμε τόσο πολύ γιατί μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα πρόσωπα, και πάντα να μοιάζουν επίκαιρες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορείτε να τις κόψετε πιο πυκνές, για να αγκαλιάσουν το πρόσωπο και να σας δώσουν νέο νεανικό αέρα.

Μέχρι το πιγούνι

Μαλλιά: 5 κουρέματα ιδανικά για να κρύψουν τις πρώτες γκρίζες τρίχες-5
©Jonathan Daniel Pryce

Η κομψότητα ενός καρέ είναι δεδομένη όσες νέες τάσεις και αν μας ενθουσιάζουν κατά καιρούς. Ένα προσεγμένο καρέ μπορεί να είναι η απόλυτη λύση στις λευκές τρίχες καθώς κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και πυκνά, ενώ ο όγκος του κρύβει τυχόν ατέλειες.

Διαβάστε επίσης | Πώς να δημιουργήσετε την τέλεια vegan ρουτίνα ομορφιάς

MHT