@iliridakrasniqi
@iliridakrasniqi
@iliridakrasniqi

Ξηρό Σαμπουάν: Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να δείχνουν φρεσκολουσμένα

Τα μαλλιά μπορούν να αποκτήσουν λάμψη και κίνηση και μετά την εφαρμογή του ξηρού σαμπουάν. Αρκεί να ακολουθήσετε τη συμβουλή του ειδικού.

Οι Γαλλίδες είναι οι καλύτερες σύμβουλοι σχετικά με τη χρήση του ξηρού σαμπουάν, με την Caroline de Maigret και τη Jeanne Damas δύο από τις εντυπωσιακότερες πρέσβειρες που διαθέτει αυτό το πολύ χρήσιμο προϊόν. Αλλά μεταξύ όλων των τρικ που έχουμε κατά καιρούς ακούσει για τη σωστή εφαρμογή του, ένα που μάθαμε τελευταία είναι το καλύτερο. Αφού το δοκίμασα, λοιπόν -μπορεί να μην είμαι Γαλλίδα, αλλά έχω την ίδια εμμονή με το ξηρό σαμπουάν όσο και εκείνες- μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι η απόλυτη λύση, όχι μόνο σε έκτακτη ανάγκη, αλλά όποια στιγμή θελήσετε να δώστε στα μαλλιά σας πλούσιο όγκο.

Συνήθως όμως, αφού εφαρμοστεί το ξηρό σαμπουάν στις ρίζες, υπάρχει πιθανότητα τα μήκη να μην έχουν καμία κίνηση. Πώς θα το αποφύγετε; Αν ακολουθήσετε τη συμβουλή της Raquel Moreno του The Beauty Concept Hair, η οποία μας προτείνει, αφού εφαρμόσουμε το ξηρό σαμπουάν, να περιμένουμε δυο λεπτά και να στεγνώσουμε με το σεσουάρ τις ρίζες – αλλά, προσοχή, με κρύο αέρα, που χαρίζει λάμψη και κίνηση στην τρίχα.

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί οι Γαλλίδες δείχνουν πάντα άψογες με “μαλλιά της δεύτερης μέρας“. Μερικές φορές, μάλιστα, ακόμα πιο φροντισμένες απ’ όταν έχουν μόλις λουστεί!


©Klorane

Dry Shampoo με τσουκνίδα για λιπαρά μαλλιά, Klorane


©Batiste

Cherry Dry Shampoo, Batiste


©Bumble & Bumble

Prêt-à-Powder Post Workout Dry Shampoo Mist, Bumble & Bumble


©Sebastian

Dynamic Dry Shampoo, Sebastian


©Lorvenn

Dry Shampoo Oil Hair, Lorvenn

Διαβάστε επίσης | Μαλλιά: 15 εύκολα χτενίσματα θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σας

Scroll to Top