θέλετε-μια-αλλαγή-στα-μαλλιά-σας-5-haircut-για-172124
©@aninebing

Mαλλιά: Έχοντας διανύσει έναν χρόνο αλλαγών, η αλήθεια είναι πως προσεγγίζουμε τη ζωή διαφορετικά, κυρίως πιο αισιόδοξα και αυθόρμητα. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να μην έχει αντίκτυπο και στα μαλλιά μας, το πρώτο στοιχείο στην εμφάνισή μας που επιδιώκουμε να αλλάξουμε όταν βιώνουμε μία έντονη περίοδο.

Αν λοιπόν σας βρήκε και εσάς η άφιξη της άνοιξης έτοιμες να τολμήσετε μία σημαντική αλλαγή, μπορείτε να πάρετε ιδέες από τα 5 haircut που συγκεντρώσαμε και θα επικρατήσουν φέτος:

Επιστροφή στο φυσικό

View this post on Instagram

Ethereal elegance #gentlehairdo

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) on

Αφήστε τα μαλλιά σας να αποκτήσουν ξανά τη φυσική τους μορφή, αποφεύγοντας κερατίνη, ντεκαπάζ και εξτένσιον. Αναδομήστε την τρίχα δίνοντάς την τον χρόνο να ξεκουραστεί και απομακρύνετε τις νεκρές και ταλαιπωρημένες άκρες, επανακτώντας τον όγκο σας.

Μαλλιά πάνω από τον αυχένα

Απ’ ό,τι φαίνεται αυτή την άνοιξη τα μαλλιά μας δεν χρειάζεται να καλύπτουν το πίσω μέρος του λαιμού, καθώς θα είναι κομμένα πιο κοντά. Τολμηρό κόψιμο που υπόσχεται αψεγάδιαστο στιλ και λατρεύουν οι celebrities.

Καρέ, καρέ, καρέ

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill)

Όλοι οι hairstylist συμφωνούν πως το απόλυτο κόψιμο της σεζόν θα είναι το καρέ. Σε κάθε εκδοχή του. Mέχρι το σαγόνι, λίγο πιο μακρύ ή κοντό, δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι καρέ.

Αφέλειες

Η ζήτηση για αφέλειες στα κομμωτήρια μετά την καραντίνα έφτασε στα ύψη. Αγαπημένο κόψιμο, διαχρονικό, με σύγχρονες παραλλαγές που το κάνουν ultra stylish και passe-partout.

Σε ένα μήκος

View this post on Instagram

Full bodied🍷 #gentlehairdo

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) on

Δεδομένου πως οι καλοκαιρινές διακοπές μοιάζουν ακόμα αβέβαιες, πολλές γυναίκες ζητούν από τους ειδικούς να κόψουν τα μαλλιά τους σε ένα μήκος, ώστε να μπορούν μόνα τους να πάρουν μορφή, ανάλογα με την πυκνότητα και το βάρος τους. Έτσι θα αποφύγετε και τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Διαβάστε επίσης | Hair Inspo: 13 χτενίσματα με πλεξούδες για να αναβαθμίσετε τα hairstyle της άνοιξης

MHT