@gentlehairdos
@gentlehairdos
@gentlehairdos

Θέλετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας; 5 haircut για να εμπνευστείτε το επόμενό σας look

Νιώθετε έτοιμες να τολμήσετε μία αλλαγή; Αυτά είναι τα hairstyles που πρέπει να έχετε υπόψιν πριν κόψετε τα μαλλιά σας αυτό το φθινόπωρο.

Mαλλιά: Έχοντας διανύσει ένα καλοκαίρι αλλαγών, και μετά από μία περίοδο που πολλά από τα πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα δεν ήταν πια, η αλήθεια είναι πως προσεγγίζουμε τη ζωή διαφορετικά, κυρίως πιο αισιόδοξα και αυθόρμητα. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να μην έχει αντίκτυπο και στα μαλλιά μας, το πρώτο στοιχείο στην εμφάνισή μας που επιδιώκουμε να αλλάξουμε όταν βιώνουμε μία έντονη περίοδο.

Αν λοιπόν σας βρήκε και εσάς το τέλος αυτού του καλοκαιριού έτοιμες να τολμήσετε μία σημαντική αλλαγή, μπορείτε να πάρετε ιδέες από τα 5 haircut που συγκεντρώσαμε και θα επικρατήσουν φέτος:

Επιστροφή στο φυσικό

View this post on Instagram

Ethereal elegance #gentlehairdo

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) on

Αφήστε τα μαλλιά σας να αποκτήσουν ξανά τη φυσική τους μορφή, αποφεύγοντας κερατίνη, ντεκαπάζ και εξτένσιον. Αναδομήστε την τρίχα δίνοντάς την τον χρόνο να ξεκουραστεί και απομακρύνετε τις νεκρές και ταλαιπωρημένες άκρες, επανακτώντας τον όγκο σας.

Μαλλιά πάνω από τον αυχένα

Απ’ ό,τι φαίνεται αυτόν τον χειμώνα τα μαλλιά μας δεν θα αρκούν για να ζεστάνουν το πίσω μέρος του λαιμού, καθώς θα είναι κομμένα πιο κοντά. Τολμηρό κόψιμο που υπόσχεται αψεγάδιαστο στιλ.

Καρέ, καρέ, καρέ

Όλοι οι hairstylist συμφωνούν πως το απόλυτο κόψιμο της σεζόν θα είναι το καρέ. Σε κάθε εκδοχή του. Mέχρι το σαγόνι, λίγο πιο μακρύ ή κοντό, δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι καρέ.

Αφέλειες

Η ζήτηση για αφέλειες στα κομμωτήρια μετά την καραντίνα έφτασε στα ύψη. Αγαπημένο κόψιμο, διαχρονικό, με σύγχρονες παραλλαγές που το κάνουν ultra stylish και passe-partout.

Σε ένα μήκος

View this post on Instagram

Full bodied🍷 #gentlehairdo

A post shared by Gentle Hair Dos (@gentlehairdos) on

Δεδομένου πως ο χειμώνας που θα έρθει μοιάζει ακόμη αβέβαιος, πολλές γυναίκες ζητούν από τους ειδικούς να κόψουν τα μαλλιά τους σε ένα μήκος, ώστε να μπορούν μόνα τους να πάρουν μορφή, ανάλογα με την πυκνότητα και το βάρος τους. Έτσι θα αποφύγετε και τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Διαβάστε επίσης | Hailey Bieber: Το εύκολο hairstyle που εμπνεύστηκε από τα 90s

 

Scroll to Top