6-ιδέες-για-να-αλλάξετε-hairstyle-την-άνοιξη-175789
©Courtesy of Isabel Marant

Πολλές φορές, πριν ακόμη πάρουμε την απόφαση για μια αλλαγή στα μαλλιά μας, παίζουμε με την ιδέα στο μυαλό μας για βδομάδες μπορεί και μήνες. «Είναι καλή ιδέα ή θα το μετανιώσω;», το βασικό ερώτημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες έχει μια βάση. Δεν είναι εύκολο να δεχθούμε την αλλαγή, αλλά αν έχετε ήδη φτάσει στο σημείο να την οραματίζεστε δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή από το τώρα για να ανανεωθείτε δίνοντας φρέσκο αέρα στα μαλλιά σας.

Η έμπνευση είναι παντού, από τις πασαρέλες, στο street style, και οι επιλογές είναι τόσες για να καλύψουν κάθε ανάγκη. Για τις γυναίκες που βρίσκονται στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους, αλλά και για όσες έχουν αποφασίσει να πειραματιστούν αυτή την άνοιξη, συγκεντρώνουμε 6 trendy κουρέματα για να πάρουν ιδέες.

Κοντά μαλλιά με layers

6 ιδέες για να αλλάξετε hairstyle την άνοιξη-1
©Courtesy of Isabel Marant

Μια γλυκειά νοσταλγία για τα 70s έχει ήδη αρχίσει να κατακτά τη μόδα, με τα κοντά κουρέματα που αναδεικνύονται από τα περίτεχνα layers να γίνονται η αγαπημένη μας επιλογή για επιτυχημένα shaggy haistyles. Τα διάφορα επίπεδα στα μαλλιά περιγράφουν αρμονικά το πρόσωπο και δίνουν όγκο όπου χρειάζεται.

Ίσιες και κοντές αφέλειες

6 ιδέες για να αλλάξετε hairstyle την άνοιξη-2
©Courtesy of Saint Laurent

Ένα look edgy, αλλά απόλυτα σύγχρονο, αυτό με τις κοντές και ίσιες αφέλειες είναι φτιαγμένο για να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές. Με έμφαση στην ακρίβεια, την ανδρόγυνη θηλυκότητα και το statement ύφος, οι πολύ κοντές αφέλειες υπόσχονται να μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας.

Αφέλειες «κουρτινάκια»

6 ιδέες για να αλλάξετε hairstyle την άνοιξη-3
©Jonathan Daniel Pryce

Σε αντίθεση με τις παραπάνω αφέλειες, αυτές που μοιάζουν με κουρτινάκια και τείνουν να είναι μακριές και ανοιχτές, είναι και η επιλογή που κολακεύει σχεδόν όλα τα πρόσωπα αλλά και τους περισσότερους τύπους μαλλιών. Αν δεν είστε ακόμη έτοιμες για κάτι ριζικό, αυτή είναι η λύση για εσάς.

Ατημέλητο καρέ

6 ιδέες για να αλλάξετε hairstyle την άνοιξη-4
©Courtesy of Isabel Marant

Το πιο δημοφιλές haircut των 20s, το καρέ, δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα παρά μονό αναβαθμίζεται ξανά και ξανά ανάλογα με την εποχή και τις τάσεις. Για την άνοιξη το 2021, τα καρέ που θα κυριαρχήσουν τον κόσμο της ομορφιάς είναι τα επιμελώς ατημέλητα, με τους ελαφρείς κυματισμούς και το φυσικό εφέ.

Μακριά σγουρά μαλλιά

6 ιδέες για να αλλάξετε hairstyle την άνοιξη-5
©Jonathan Daniel Pryce

Έχετε σγουρά ή άφρο μαλλιά και αναρωτιέστε τι να τα κάνετε; Φέτος οι τάσεις τα θέλουν μακριά. Ενισχύστε τον όγκο τους δίνοντας κίνηση με layers, αλλά διατηρήστε το μήκος τους για ένα σούπερ στιλάτο και μοντέρνο casual look.

Μακρύ καρέ

6 ιδέες για να αλλάξετε hairstyle την άνοιξη-6
©Courtesy of Saint Laurent

Και με τις γυναίκες που δεν θέλουν ούτε μακριά αλλά ούτε και πολύ κοντά μαλλιά τι γίνεται; Εδώ η λύση είναι το υπέρκοψμο μακρύ καρέ. Το μήκος του φτάνει μέχρι τους ώμους και παραμένει ένα από τα πιο εύκολα διαχειρίσιμα και ευέλικτα κουρέματα. Για να το απογειώσετε, κόψτε ίσιες και μακριές αφέλειες, ενώ στο βαθμό που δεν ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας μπορείτε να το ισιώνετε για πιο polished εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης | 11 μύθοι και αλήθειες που δεν γνωρίζαμε για τα μαλλιά μας

MHT