pixelformula
pixelformula
pixelformula

Σγουρά μαλλιά με αφέλειες: Ένα ξεκάθαρο “statement” από τον οίκο Missoni

Μιας και τα κομμωτήρια είναι ξανά ανοιχτά, μήπως να μεταμορφώσετε τα σγουρά μαλλιά σας κόβοντας αφέλειες;

Προς όλες τις γυναίκες με σγουρά μαλλιά που ακόμη διστάζουν να κόψουν αφέλειες, έχουμε την πιο μεγάλη απόδειξη πως ήρθε ο καιρός να τις τολμήσετε. Πώς; Ακριβώς όπως ο οίκος Missoni για τη χειμερινή κολεξιόν 21/22 – πυκνές, σε ακανόνιστο σχήμα και ελάχιστα πιο πάνω από τα φρύδια.


Missoni FW21
©pixelformula

Προσοχή όμως! Το hairstyle που ξεχώρισε από τη συλλογή του ιταλικού οίκου φαίνεται αρκετά φυσικό και ατημέλητο αλλά στην πραγματικότητα θέλει ιδιαίτερη διαχείριση για να θεωρηθεί επιτυχημένο. Ως γνωστόν, τα σγουρά μαλλιά έχουν όγκο και τείνουν να περιγράφουν κυκλικά το πρόσωπο, τονίζοντάς το με την ακανόνιστη φορά τους. Το ίδιο λοιπόν πρέπει να κάνουν και οι αφέλειες.


Missoni FW21
©pixelformula

Μόλις τις κόψετε, μην προσπαθήσετε να τις ισιώσετε με προϊόντα θερμότητας ή να τις στιλιζάρετε για να τιθασεύσετε τις τρίχες που τυχόν πετάνε, όπως θα έκανε μια γυναίκα με ίσια μαλλιά στις αφέλειές της. Όταν μιλάμε για σγουρά μαλλιά με αφέλειες το μυστικό κρύβεται στη φυσικότητα. Τα μικρά μπουκλάκια που σχηματίζονται αναπάντεχα στη φράντζα είναι και αυτά που δίνουν στο συγκεκριμένο look τον cool χαρακτήρα που θέλουμε να έχουν τα νέα μας κουρέματα


Missoni FW21
©pixelformula

Διαβάστε επίσης | Μυστικά για λαμπερά μαλλιά από 6 supermodels

Scroll to Top