σγουρά-μαλλιά-με-αφέλειες-ένα-ξεκάθαρ-169705
©pixelformula

Προς όλες τις γυναίκες με σγουρά μαλλιά που ακόμη διστάζουν να κόψουν αφέλειες, έχουμε την πιο μεγάλη απόδειξη πως ήρθε ο καιρός να τις τολμήσετε. Πώς; Ακριβώς όπως ο οίκος Missoni για τη χειμερινή κολεξιόν 21/22 – πυκνές, σε ακανόνιστο σχήμα και ελάχιστα πιο πάνω από τα φρύδια.

Σγουρά μαλλιά με αφέλειες: Ένα ξεκάθαρο “statement” από τον οίκο Missoni-1
©pixelformula

Προσοχή όμως! Το hairstyle που ξεχώρισε από τη συλλογή του ιταλικού οίκου φαίνεται αρκετά φυσικό και ατημέλητο αλλά στην πραγματικότητα θέλει ιδιαίτερη διαχείριση για να θεωρηθεί επιτυχημένο. Ως γνωστόν, τα σγουρά μαλλιά έχουν όγκο και τείνουν να περιγράφουν κυκλικά το πρόσωπο, τονίζοντάς το με την ακανόνιστη φορά τους. Το ίδιο λοιπόν πρέπει να κάνουν και οι αφέλειες.

Σγουρά μαλλιά με αφέλειες: Ένα ξεκάθαρο “statement” από τον οίκο Missoni-2
©pixelformula

Μόλις τις κόψετε, μην προσπαθήσετε να τις ισιώσετε με προϊόντα θερμότητας ή να τις στιλιζάρετε για να τιθασεύσετε τις τρίχες που τυχόν πετάνε, όπως θα έκανε μια γυναίκα με ίσια μαλλιά στις αφέλειές της. Όταν μιλάμε για σγουρά μαλλιά με αφέλειες το μυστικό κρύβεται στη φυσικότητα. Τα μικρά μπουκλάκια που σχηματίζονται αναπάντεχα στη φράντζα είναι και αυτά που δίνουν στο συγκεκριμένο look τον cool χαρακτήρα που θέλουμε να έχουν τα νέα μας κουρέματα

Σγουρά μαλλιά με αφέλειες: Ένα ξεκάθαρο “statement” από τον οίκο Missoni-3
©pixelformula

Διαβάστε επίσης | Μυστικά για λαμπερά μαλλιά από 6 supermodels