μυστικά-για-λαμπερά-μαλλιά-από-6-supermodels-169507
©Kendall Jenner/Instagram

Τα supermodels στρέφονται στα συστατικά της φύσης και σε υλικά που έχουν στην κουζίνα τους, για να περιποιούνται σωστά τα μαλλιά τους. Η hair routine τους περιλαμβάνει αβοκάντο, έλαιο καρύδας, ελαιόλαδο και DIY μάσκες, που ενυδατώνουν και θρέφουν αποτελεσματικά την τρίχα.

Μάθαμε τα μυστικά τους για τέλεια μαλλιά:

Rianne van Rompaey

Η σταρ της διεθνούς μόδας από την Ολλανδία, κάνει πάντα ένα διάλειμμα για να “ξεκουράσει” τα μαλλιά της, ενώ την ίδια φιλοσοφία ακολουθεί και με την επιδερμίδα της. Πριν ξεκινήσει μια ακόμα Fashion Week, περνά ένα διάστημα όπου λούζει τα μαλλιά της λιγότερο συχνά και αποφεύγει το make up. Μετά το τέλος των shows, εφαρμόζει στα μαλλιά της έλαιο jojoba, το οποίο πολλές φορές χρησιμοποιεί και στο πρόσωπό της.

Kendall Jenner

Το μυστικό της Kendall για λαμπερά μαλλιά είναι οι πολλές DIY μάσκες. Σε ένα μπολ λιώνει ένα αβοκάντο, προσθέτει μια ώριμη μπανάνα και 2 κ.σ. λάδι καρύδας. Τα ανακατεύει καλά και αφήνει το μείγμα στα μαλλιά της για 30′. Όπως δηλώνει μετά δείχνουν σούπερ αναζωογονημένα.

Joan Smalls

Μένει πιστή στην ιεροτελεστία της όσον αφορά τα μαλλιά της. Πριν το γυμναστήριο εφαρμόζει ένα πλούσιο leave-in conditioner, για να έχει αρκετό χρόνο ώστε να απορροφηθεί καλά. Επίσης απλώνει στα μαλλιά της λάδι καρύδας και οργανικά έλαια. Πιάνει τα μαλλιά της σε ένα bun καθώς η θερμότητα που δημιουργείται όταν γυμνάζεται, βοηθά όλα αυτά τα συστατικά να δράσουν πιο γρήγορα.

Hannah Ferguson

Δεν κάνει υπερβολές, ούτε στρέφεται σε πολλά προϊόντα για να φροντίσει τα υπέροχα μαλλιά της. Εφαρμόζει συχνά μάσκες ενυδάτωσης και θρεπτικά έλαια στις άκρες για να αποφεύγει το σπάσιμο. Δεν χρησιμοποιεί ποτέ σεσουάρ και συσκευές hairstyling, αφήνοντας τα μαλλιά της στη φυσική τους μορφή.

Georgia Fowler

Για να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων και των ελαίων, τα αφήνει να δράσουν όλο το βράδυ καθώς κοιμάται. Η hair routine της περιλαμβάνει μάσκες ενυδάτωσης και ελαιόλαδο.

Mica Arganaraz

Άλλο ένα supermodel που εμπιστεύεται το λάδι καρύδας για τέλεια μαλλιά. Το εφαρμόζει σε όλο το μήκος της τρίχας, ειδικά ανάμεσα στα fashion shows ή τις φωτογραφίσεις, και όταν νιώθει τα μαλλιά της ξηρά.

Διαβάστε επίσης | Η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της Rihanna για glowy skin

MHT