@taylor_hill
@taylor_hill
@taylor_hill

Ψάχνετε το κούρεμα που θα σας ανανεώσει; Η Vogue σας δίνει τη λύση

Χρειάζεστε την απαραίτητη έμπνευση για να κάνετε την αλλαγή στο μήκος των μαλλιών σας με την πρώτη ευκαιρία; Η Vogue σας παρουσιάζει μερικά από τα πιο επιτυχημένα κουρέματα των σταρ.

Αν έχετε κουραστεί με τα μακριά μαλλιά και το μόνο που θέλετε είναι μια αλλαγή, αλλά διστάζετε, συνήθως αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Είτε γιατί δεν έχετε βρει την κατάλληλη πηγή έμπνευσης, το κούρεμα δηλαδή κάποιου μοντέλου ή celebrity που θεωρείτε ότι μπορεί να σας πηγαίνει, είτε γιατί έχετε συνηθίσει το μακρύ μήκος των μαλλιών σας και δυσκολεύεστε να τα αποχωριστείτε.

Προσπαθώντας να αποφύγουμε για λίγο τις δεύτερες σκέψεις και οδεύοντας προς μια αποφασιστική και σούπερ cool αλλαγή, ψάχνουμε τα πιο κομψά μήκη μαλλιών για τώρα μέσα από τους λογαριασμούς των σταρ και των hair experts. Ναι, το lockdown σίγουρα δεν βοηθάει, μιας και δεν μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση και να την υλοποιήσουμε άμεσα, αλλά όταν ανοίξουν τα πράγματα καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένες. Άλλωστε τι μπορεί να μας φτιάξει περισσότερο τη διάθεση από το να ασχοληθούμε με τη ρουτίνα περιποίησης μας και – ακόμα καλύτερα – με τα μαλλιά μας;

Ρίχνοντας μια κλεφτή ματιά στα haircuts που ακολουθούν, αναγνωρίζουμε τρεις βασικές κατηγορίες που διεκδικούν τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στα πιο δημοφιλή κουρέματα. Από το εντυπωσιακό bob καρέ που έκανε πρόσφατα η Taylor Hill, στο pixie cut της Charlize Theron που ποτέ δεν «παλιώνει», μέχρι το λίγο πιο μακρύ lob που λατρεύουν οι stylers, αυτά είναι τα ιδανικά μήκη μαλλιών για να ξεκινήσετε να προετοιμάζεστε για την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το κομμωτήριο σας:

The Bob


Saoirse Ronan
©@hairbyadir

Jourdan Dunn
©@jourdandunn

Fearne Cotton
©@fearnecotton

Lily James
©@benskervin

The Pixie


Zoë Kravitz
©@zoeisabellakravitz

Charlize Theron
©@charlizeafrica

Emilia Clarke
©@emilia_clarke

Zendaya
©@zendaya

The Lob


Selena Gomez
©@selenagomez

Ashley Graham
©@ashleygraham

Margot Robbie
©@margotrobbie

Kelly Eastwood
©@thelondonchatter

Διαβάστε επίσης | Claw Clip: Tο αξεσουάρ μαλλιών των 90s που λατρεύει η Rosie Huntington-Whiteley

Scroll to Top