καστανά-μαλλιά-οι-5-αποχρώσεις-που-θα-κ-186994
©Sandra Semburg

Είναι μύθος πως τα καστανά μαλλιά δείχνουν πάντα ίδια. Υπάρχουν πλέον τόσες διαφορετικές αποχρώσεις και τεχνικές, που κάνουν το καστανό χρώμα να διαφοροποιείται σε κάθε γυναίκα, γι’ αυτό και βλέπουμε πλέον τόσες πολλές καστανές να μένουν πιστές στο χρώμα τους και πολλές ξανθές να το επιλέγουν επίσης. Επιστροφή από τις διακοπές σημαίνει και μια επίσκεψη στο κομμωτήριο, για να ανανεώσουμε το χρώμα των μαλλιών μας που σίγουρα ταλαιπωρήθηκε από τον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι. Ποιες είναι οι πιο hot καστανές αποχρώσεις για το φθινόπωρο του 2021; Πώς θα εκμεταλλευτούμε το άγγιγμα του ήλιου στα μαλλιά μας για να διατηρήσουμε λίγο παραπάνω αυτό το εφέ;

Επιλέξαμε τις ωραιότερες καστανές αποχρώσεις για να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας ή και να τολμήσετε μια αλλαγή.

Καστανά μαλλιά: Οι 5 αποχρώσεις που θα κάνουμε μετά τις διακοπές-1
©Leia Sfez/Instagram

Καστανά μαλλιά με balayage

Αν θέλετε να διατηρήσετε το λίγο πιο ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά σας και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, υιοθετήστε την τεχνική balayage επιλέγοντας μια απόχρωση ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτή από το καστανό χρώμα της βάσης σας και βάψτε μόνο τη ρίζα, αν χρειάζεται ανανέωση.

Καστανά μαλλιά: Οι 5 αποχρώσεις που θα κάνουμε μετά τις διακοπές-2
©Lily Collins/Instagram

Το caramel καστανό

Είναι μια γλυκιά απόχρωση στα μαλλιά που φωτίζει το πρόσωπο δείχνοντάς το να δείχνει νεότερο, εξασφαλίζει λάμψη στα μαλλιά και έχει ένα καλοκαιρινό εφέ, σαν να άνοιξε φυσικά από τον ήλιο. Αν ανήκετε στις γυναίκες μα ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, είναι το ιδανικό για εσάς.

Καστανά μαλλιά: Οι 5 αποχρώσεις που θα κάνουμε μετά τις διακοπές-3
©Getty Images

To σκούρο καστανό

Αν ανήκετε στις καστανές γυναίκες είναι μια απόχρωση κοντινή στο φυσικό σας χρώμα. Πρόκειται για ένα ομοιόμορφο καστανό, χωρίς ανταύγειες, που όμως χρειάζεται φροντίδα για να δείχνει λαμπερό και όχι φλατ.

Καστανά μαλλιά: Οι 5 αποχρώσεις που θα κάνουμε μετά τις διακοπές-4
©Sara Sampaio/Instagram

Το cinnamon brown

Είναι το καστανό που κοκκινίζει ελαφρώς , ειδικά στο φυσικό φως. Πρόκειται σίγουρα για μια ζεστή απόχρωση που δίνει ένταση και πλούσιο όγκο στα μαλλιά, χωρίς να αγριεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Καστανά μαλλιά: Οι 5 αποχρώσεις που θα κάνουμε μετά τις διακοπές-5
©Getty Images

To walnut brown

Είναι μια απόχρωση κοντινή στο φυσικό χρώμα του ξύλου, που σίγουρα δεν χρειάζεται συχνή ανανέωση καθώς όσο πιο έντονες οι διαβαθμίσεις του, τόσο πιο φυσικό δείχνει.

Διαβάστε επίσης | Ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά: 7 τρόποι να επαναφέρετε τη λάμψη τους