τέλεια-μαλλιά-σε-5-ότι-χρειάζεστε-για-177051
©@streetstylestars

Τόσους μήνες μακριά από τα κομμωτήρια, οι περισσότερες γυναίκες αναγκαστήκαμε να επιμεληθούμε μόνες μας τα μαλλιά μας, από απλά χτενίσματα και πλεξούδες, μέχρι βαφές ή και κουρέματα για τις πιο τολμηρές. Σήμερα, η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα διευκολύνει τα πράγματα, αλλά πάντοτε θα αναζητούμε τρόπους να έχουμε υπέροχα περιποιημένα μαλλιά εύκολα και γρήγορα, και πόσο μάλλον από το σπίτι.

Με σύμμαχο το πιστολάκι και κάποια βασικά προϊόντα styling, δεν είναι ακατόρθωτο να πετύχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας, είτε είναι κοντά, είτε μεσαίου μήκους ή και μακριά. Ανακαλύψτε παρακάτω όλα τα τρικ για τέλεια μαλλιά σε ‘5.

Κοντά μαλλιά

Οι γυναίκες με κοντά μαλλιά δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά για να έχουν περιποιημένα μαλλιά, σαν να βγήκαν μόλις από το κομμωτήριο. Ένα προϊόν κατά της υγρασίας θα ήταν ιδανικό για εφαρμογή πριν το στέγνωμα με το πιστολάκι, το οποίο πρέπει να κάνετε απαλά με τα δάχτυλά σας και σύμφωνα με τη φορά των μαλλιών. Μόλις στεγνώσουν, χτενίστε με ίσια βούρτσα τη φράντζα και τοποθετήστε τη όπως σας βολεύει. Για το τελείωμα, εφαρμόστε ένα προϊόν styling για μεταξένια υφή και δώστε σχήμα σε τουφίτσες που τείνουν να χαλαρώνουν.

Μαλλιά μεσαίου μήκους

Αν έχετε μακρύ καρέ και θέλετε ένα λείο και τελείως ίσιο χτένισμα, είναι καλό να ξεκινήσετε ήδη από το μπάνιο σας με μια μάσκα θρέψης και ενυδάτωσης. Στη συνέχεια, εφαρμόστε στα μαλλιά ένα προϊόν styling για λείανση και στεγνώστε τα με στρογγυλή βούρτσα, ξεκινώντας από τις ρίζες. Για να δώσετε όγκο στο πάνω μέρος, τελειώστε το στέγνωμα με τα μαλλιά ανάποδα. Ένα ισιωτικό σίδερο θα τελειοποιήσει το αποτέλεσμα και θα το διατηρήσει περισσότερη ώρα. Ένα ελαφρύ σπρέι για δυνατό κράτημα θα χαρίσει την τελική πινελιά.

Μακριά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά είναι από μόνα τους εντυπωσιακά, ωστόσο όσο πιο πολύ μακραίνουν τόσο η βαρύτητα τα τραβάει προς τα κάτω. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να δείχνουν λίγα και ταλαιπωρημένα, επομένως αυτό που χρειάζεται για να τα αναδείξετε είναι λίγο παραπάνω όγκος. Βγαίνοντας από το μπάνιο και αφού έχετε εφαρμόσει μαλακτική για να διασφαλίσετε ότι θα χτενιστούν ομαλά και δεν θα σπάσουν, επιλέξετε πού θα κάνετε τη χωρίστρα σας και χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα για να τα στεγνώσετε. Μια βούρτσα από φυσική τρίχα θα τους χαρίσει λάμψη και ζωντάνια. Μόλις τα στεγνώσετε και βεβαιωθείτε ότι είναι καλοχτενισμένα, εφαρμόστε ένα προϊόν κατά της θερμότητας και χρησιμοποιείστε το ψαλίδι σας για να δημιουργήσετε μπούκλες. Προσοχή, ξεκινήστε τις μπούκλες γύρω στα 5 εκατοστά κάτω από τη ρίζα. Έξτρα τιπ: αρχίστε πρώτα με το κάτω μέρος των μαλλιών και συνεχίστε προς τα πάνω.

Διαβάστε επίσης | 5 τρικ μακιγιάζ που μας ομορφαίνουν (σύμφωνα με την επιστήμη)

MHT