Getty Images
Getty Images
Getty Images

Nicole Kidman: Πώς πέρασε από τα μακριά μαλλιά στο pixie κούρεμα

Ένα τολμηρό pixie στην απόχρωση strawberry blonde είναι το νέο most-wanted hairstyle της ηθοποιού.

Αν υπάρχει μια ηθοποιός που έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να αλλάξει τα μαλλιά της σε κάθε νέα δουλειά, αυτή είναι η Nicole Kidman. Η Αυστραλιανή σταρ έγινε γνωστή στο κοινό με τα κοκκινωπά σγουρά μαλλιά της στα τέλη των 80s και στη συνέχεια έκανε το ξανθό σήμα κατατεθέν της, με τον φακό να την απαθανατίζει για πολλά χρόνια στο κόκκινο χαλί με πλούσια μακριά ξανθά μαλλιά, αλλά και hairstyles που δίνουν έμφαση στον όγκο και την κίνηση.


Getty Images
©Getty Images

Παρόλα αυτά, η νέα χρονιά τη βρήκε με κάτι τελείως διαφορετικό όσον αφορά τα μαλλιά της, και συγκεκριμένα με ένα τολμηρό pixie, παρόμοιο με αυτό που είδαμε στη Jennifer Lopez την αρχή της χρονιάς. Αν και τελείως αληθοφανές, το νέο look της ηθοποιού είναι στην πραγματικότητα περούκα που υιοθέτησε για τις ανάγκες του Glow, μια νέα παραγωγή που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει. Το χρώμα που κάνει τη διαφορά, είναι το σούπερ trendy strawberry blonde, ένα ξανθό που κοκκινίζει και πρόσφατα είδαμε και στη Gigi Hadid.

Η κατάλευκη επιδερμίδα και η αριστοκρατική της φιγούρα αποτελούν ιδανικό καμβά για το ιδιαίτερο αυτό χρώμα, το οποίο χωρίς υπερβολή θα χαρακτηρίζαμε το χρώμα των επόμενων μηνών. Αν λοιπόν ψάχνετε τρόπους να ανανεώσετε το χρώμα σας μετά τις διακοπές, το reddish blonde πρέπει ήδη να μπει στη λίστα σας – και γιατί όχι για να μη το απογειώσετε και εσείς με ένα μοντέρνο pixie;

Διαβάστε επίσης | Parisian Chic: Αυτό το σύνολο της Margot Robbie μας θύμισε τη Jane Birkin

Scroll to Top