6-χρώματα-μαλλιών-για-να-ανανεώσετε-το-σ-231993
©Acielle/Style du Monde

Πριν αποφασίσετε να τολμήσετε μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας, αρκεί να γνωρίζετε τις trending αποχρώσεις για το καλοκαίρι 2022 και τα color trends που αναδεικνύουν την επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Είναι σημαντικό επίσης να σκεφτείτε πως ο ήλιος και η θάλασσα, ταλαιπωρούν τα βαμμένα μαλλιά και αλλοιώνουν το χρώμα, οπότε η πιο safe επιλογή είναι οι αποχρώσεις που βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας και δεν απαιτούν συχνή ανανέωση.

Η Vogue μελέτησε τις τοπ τάσεις και συγκέντρωσε τα τοπ χρώματα μαλλιών που αξίζουν την προσοχή σας για το καλοκαίρι 2022.

Το off-black brunette

Το λαμπερό καστανό, σχεδόν μαύρο χρώμα, είναι μια από τις κορυφαίες hair τάσεις της σεζόν, που είδαμε στο catwalk  του οίκου Versace αλλά και στις εμφανίσεις των σταρ όπως η Lily James. Αυτό το χρώμα, αν και σκούρο, είναι ζεστό. Για να δείχνει όμως λαμπερό, έχει ανάγκη από θρέψη και εντατική ενυδάτωση.

View this post on Instagram

A post shared by @lilyjamesofficial

To light brown

Το καστανό χρώμα είναι must το καλοκαίρι, καθώς αποκτά φυσικά highlights από τον ήλιο και δείχνει ακόμα πιο ζεστό. Μπορείτε όμως να προσθέσετε και διακριτικές honey ανταύγειες για να το φωτίσετε παραπάνω.

6 χρώματα μαλλιών για να ανανεώσετε το στυλ σας πριν το καλοκαίρι-1
©Acielle/Style du Monde

To expensive blonde

Είναι το ξανθό χρώμα που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, και διαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα και με την βάση των μαλλιών σας. Το expensive blonde θυμίζει περισσότερο μελί απόχρωση και ανοίγει προς τις άκρες, δημιουργώντας ένα beach look που ταιριάζει στο καλοκαίρι.

6 χρώματα μαλλιών για να ανανεώσετε το στυλ σας πριν το καλοκαίρι-2
©Louis Vuitton

Το blorange

Είναι το χρώμα μαλλιών που είδαμε ήδη στις street stylers της Menswear Week του Μιλάνου για την Άνοιξη 2023. Το blorange αποτελεί μια ζεστή απόχρωση που συνδυάζει ξανθό και πορτοκαλί και αναδεικνύει κάθε επιδερμίδα, αποτελώντας την τοπ επιλογή για το καλοκαίρι.

6 χρώματα μαλλιών για να ανανεώσετε το στυλ σας πριν το καλοκαίρι-3
©Acielle/Style du Monde

Το πορτοκαλί

Αφήστε το βαθύ κόκκινο χρώμα και τολμήστε ένα φωτεινό πορτοκαλί. Το αποτέλεσμα θα είναι edgy και πολύ μοντέρνο.

6 χρώματα μαλλιών για να ανανεώσετε το στυλ σας πριν το καλοκαίρι-4
©Versace

Διαβάστε επίσης | Αφέλειες: Τα στιλ που υιοθετούν οι πιο chic Γαλλίδες