τα-καστανά-μαλλιά-επιστρέφουν-και-αυτ-218351
©Hailey Bieber/Instagram

Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε μια επιστροφή στο natural look και την χαλαρότητα σε όλα τα επίπεδα. Οι γραμμές των ρούχων είναι relaxed, στα παπούτσια κυριαρχεί η άνεση,  η επιδερμίδα glowy και χωρίς μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά επιστρέφουν στο καστανό χρώμα. Οι celebrities και οι street stylers έκαναν την αλλαγή στα μαλλιά τους, αφήνοντας τις ξανθές αποχρώσεις και ψηφίζοντας το ζεστό καστανό. Η τελευταία επιβεβαίωση ήρθε από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2022, με πολλές σταρ να εμφανίζονται με το νέο καστανό χρώμα στα μαλλιά τους.

Ποιες είναι όμως οι τοπ αποχρώσεις για την άνοιξη 2022; Πώς μπορούμε να φωτίσουμε το καστανό χρώμα και ποια απόχρωση ταιριάζει περισσότερο στην επιδερμίδα μας; Η Vogue προτείνει τις τάσεις στα καστανά μαλλιά για την άνοιξη.

Το expensive brunette

Η Hailey Bieber εδώ και καιρό σκουραίνει σταδιακά τα μαλλιά της. Από το California blonde με τον οποίο την γνωρίσαμε, έφτασε στο expensive brunette με το οποίο εμφανίστηκε και στα Όσκαρ, ένα φωτεινό καστανό χρώμα με διακριτικά καστανά highlights, που δημιουργούν βάθος.

Τα καστανά μαλλιά επιστρέφουν και αυτές είναι οι τοπ αποχρώσεις-1
©Hailey Bieber/Instagram

Το σοκολατί χρώμα

Από το πλατινέ ξανθό, στο σκούρο σοκολατί πέρασε η Lily James. Το χρώμα της είναι σκούρο καστανό, αλλά πολύ ζεστό και κολακεύει την επιδερμίδα της, ενώ στις άκρες καταλήγει σε ένα πιο ανοιχτό καστανό χρώμα, που δείχνει πολύ φυσικό.

Τα καστανά μαλλιά επιστρέφουν και αυτές είναι οι τοπ αποχρώσεις-2
©Lily James

To mocha chocolate

Πρόκειται για ένα σκούρο καστανό χρώμα, το οποίο δημιουργεί ένα ελάχιστο ψυχρό αποτέλεσμα, χάρη στους σταχτί τόνους που περιέχει. Το βλέπουμε ήδη στην Bella Hadid.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Τα καστανά μαλλιά με highlights

Η Karlie Kloss έκανε επίσης την μετάβαση από τα ξανθά, στα καστανά μαλλιά. Τόνισε όμως το χρώμα με πολλές caramel ανταύγειες και το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κοντινό στον τόνο της επιδερμίδας της.

Τα καστανά μαλλιά επιστρέφουν και αυτές είναι οι τοπ αποχρώσεις-3
©Karlie Kloss/Instagram

Το chocolate brown

Η Billie Eilish δεν φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά της. Μετά το Marilyn blonde με το οποίο εμφανίστηκε και στο Met Gala 2021, τώρα έχει υιοθετήσει ένα πολύ σκούρο καστανό χρώμα, σχεδόν μαύρο, με το οποίο την είδαμε και στα Όσκαρ 2022. Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι αυτό το glossy εφέ που έχουν τα μαλλιά της.

Τα καστανά μαλλιά επιστρέφουν και αυτές είναι οι τοπ αποχρώσεις-4
©Billie Eilish/Instagram

Διαβάστε επίσης | Βραδινό skincare: Τα 5 βήματα για να ξυπνήσετε με λαμπερή επιδερμίδα το πρωί

MHT