7-κουρέματα-για-να-δώσετε-όγκο-στα-ίσια-217059
©Getty Images

Τα ολόισια μαλλιά έχουν φυσικά τα πλεονεκτήματά τους, όπως το γεγονός πως δείχνουν πάντα λαμπερά καθώς αντανακλούν το φως και με το σωστό styling διαμορφώνονται πολύ εύκολα. Το μειονέκτημα όμως είναι πως πολλές φορές δείχνουν σχετικά φλατ, γι’ αυτό και χρειάζονται το ιδανικό κούρεμα για να αναδειχθούν, να αποκτήσουν όγκο και ανάλαφρη κίνηση. Σε αυτή την περίπτωση την λύση δίνουν πάντα τα layers που προσθέτουν όγκο, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, καθώς όσο πιο έντονα τα φιλαρίσματα, τόσο περισσότερος όγκος δημιουργείται.

Η Vogue αναζήτησε ιδέες στις εμφανίσεις των celebrities και συγκέντρωσε τα ωραιότερα κουρέματα για να δώσετε όγκο στα λεπτά ίσια μαλλιά.

Kaia Gerber

H Kaia Gerber δημιούργησε ένα long bob με πολύ φυσικά layers, που δίνουν έναν διακριτικό όγκο στα λεπτά μαλλιά της, ενώ έχουν και μια μικρή ασυμμετρία στις άκρες.

7 κουρέματα για να δώσετε όγκο στα ίσια μαλλιά-1
©Getty Images

Gigi Hadid

Η Gigi Hadid έχει πολύ μακριά λεπτά μαλλιά. Μπορούμε όμως να διακρίνουμε τα layers πλάι από το μέτωπο, όπως και στις άκρες.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Jennifer Aniston

Το Rachel cut έχει μείνει στην ιστορία ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο, τα έντονα layers δημιουργούν ένα contour γύρω από το πρόσωπο της Jennifer Aniston, καθώς ξεκινούν από το πιγούνι μέχρι κάτω.

7 κουρέματα για να δώσετε όγκο στα ίσια μαλλιά-2
©Getty Images

Eddie Campbell

H Eddie Campbell μπορεί να έχει λεπτά ίσια μαλλιά, όμως το καλύπτει πολύ έξυπνα με το medium length κούρεμά της και τις ασύμμετρες αφέλειες, ένα πολύ ανάλαφρο hairstyle που δείχνει πολύ φυσικό και ανεπιτήδευτο.

7 κουρέματα για να δώσετε όγκο στα ίσια μαλλιά-3
©Getty Images

Penelope Cruz

Αν θέλετε να διατηρήσετε τα πολύ μακριά μαλλιά σας όπως η Penelope Cruz, απλά δημιουργήστε λεπτά διακριτικά layers στις άκρες.

7 κουρέματα για να δώσετε όγκο στα ίσια μαλλιά-4
©Getty Images

Hoyeon Jung

Η πρωταγωνίστρια του Squid Game έχει πολλά και έντονα layers σε όλο το μήκος των μαλλιών της, ενώ δημιουργεί και φυσικούς κυματισμούς που δίνουν ακόμα περισσότερο όγκο.

7 κουρέματα για να δώσετε όγκο στα ίσια μαλλιά-5
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | Ροζ σκιά: 6 τρόποι να υιοθετήσετε το fresh beauty trend

MHT