τα-5-κουρέματα-με-αφέλειες-που-θα-γίνουν-210928
©Acielle/Style du Monde

Δεν υπάρχει κάτι πιο αναζωογονητικό από ένα νέο κούρεμα που θα ανανεώσει το στυλ και την διάθεσή μας. Όπως λένε και οι hair experts, δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάτε την δύναμη μιας good hair day και το boost που μπορεί να δώσει στην ψυχολογία μας. Αυτή την φορά η έμπνευσή μας δεν ήρθε από τα SS22 catwalks, αλλά από το street style και τα hair trends που επικρατούν. Τα κουρέματα με αφέλειες είναι η τελευταία τάση και μπορείτε να τα υιοθετήσετε όποιο και αν είναι το στυλ των μαλλιών σας.

Η Vogue συγκέντρωσε τα ωραιότερα bang haircuts για την άνοιξη 2022, για να ανακαλύψετε το δικό σας αγαπημένο.

Shag κούρεμα και αφέλειες

Το shag haircut κερδίζει συνεχώς έδαφος στο street style αλλά και στα catwalks. Το προτιμούν κυρίως γυναίκες με σγουρά μαλλιά για ένα totally cool αποτέλεσμα. Απλά προσθέστε και αφέλειες στο shag κούρεμα για ένα 70s look.

Τα 5 κουρέματα με αφέλειες που θα γίνουν trend-1
©Acielle/Style du Monde

Μακριά μαλλιά και ίσιες αφέλειες

Αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε τα μακριά μαλλιά σας, απλά ανανεώστε τα με ίσιες αφέλειες. Δοκιμάστε να προσθέσετε και layers στα μαλλιά για ένα fresh αποτέλεσμα. Μετά το λούσιμο ισιώστε τις αφέλειες και αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά.

Τα 5 κουρέματα με αφέλειες που θα γίνουν trend-2
©Acielle/Style du Monde

Pixie cut και ασύμμετρες αφέλειες

Οι αφέλειες δεν ταιριάζουν μόνο σε μακριά μαλλιά, αλλά ακόμα και σε pixie cut. Προσθέστε σε αυτό το κούρεμα ασύμμετρες αφέλειες για ένα πολύ απροσδόκητο κούρεμα, που θα δείχνει και το πρόσωπο πολύ πιο νεανικό.

Τα 5 κουρέματα με αφέλειες που θα γίνουν trend-3
©Acielle/Style du Monde

Το medium haircut με αφέλειες

Η Jeanne Damas εμφανίστηκε πρόσφατα με το απόλυτο parisian chic κούρεμα, ένα medium καρέ κούρεμα με ανοιχτές αφέλειες. Αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό ακόμα και αν δεν σας αρέσουν οι αφέλειες, γιατί θα μπορείτε να κάνετε και διαφορετικό styling, δημιουργώντας φράτζα.

Τα 5 κουρέματα με αφέλειες που θα γίνουν trend-4
©Acielle/Style du Monde

Chin bob με αφέλειες

Το chin bob είναι το κούρεμα που είδαμε στους οίκους Chanel και Dior ως την απόλυτη πρόταση. Προσθέστε σε αυτό το στυλ και κοντές αφέλειες, δημιουργώντας ένα πλαίσιο γύρω από το πρόσωπο.

Τα 5 κουρέματα με αφέλειες που θα γίνουν trend-5
©Acielle/Style du Monde

Διαβάστε επίσης | 9 romantic μανικιούρ που θα τολμήσουμε τώρα

MHT