ούτε-καστανά-ούτε-ξανθά-τα-blorange-μαλλιά-εί-231263
©Acielle/Style du Monde

Η Menswear Week για την Άνοιξη 2023 μας έφερε σε επαφή με ένα street trends, που μας έδωσαν μια γεύση από όλες τις τάσεις που θα επικρατήσουν τους επόμενους μήνες, στη μόδα και την ομορφιά. Το ενδιαφέρον μας τώρα στρέφεται στα μαλλιά και τη νέα hot απόχρωση, που ήδη έχουν υιοθετήσει οι street stylers.

Το 2021 ανήκει στο κόκκινο χρώμα. Τον χειμώνα του 2022 η επιστροφή στο φυσικό look, όρισε το expensive brunette ως την απόλυτη τάση που υιοθέτησαν celebrities όπως η Hailey Bieber. Την επόμενη σεζόν όμως, όλα τα φώτα στρέφονται στο blorange, μια μείξη από ξανθό και πορτοκαλί, που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές.

Το νέο χρώμα στα μαλλιά

Το blorange είναι μια ζεστή απόχρωση, αρκετά φυσική, που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Σε αντίθεση με το strawberry blonde που είναι αρκετά σέξυ, καθώς προέρχεται από το ξανθό και το κόκκινο, το blorange είναι down to earth, θυμίζοντας περισσότερο μελί χρώμα πάνω σε ανοιχτή βάση. Το blorange μπορεί να έχει και αρκετές διαβαθμίσεις, από πιο έντονες μέχρι πιο απαλές, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

Ούτε καστανά, ούτε ξανθά: Τα blorange μαλλιά είναι το τοπ trend τώρα-1
©Acielle/Style du Monde

Όπως βλέπουμε ήδη στο street style, το blorange είναι ιδανικό και για ξανθές και για καστανές γυναίκες. Πρόκειται γι’ αυτή την απόχρωση που φωτίζει και ανοίγει τα καστανά μαλλιά, ακόμα και τα πιο σκουρόχρωμα.

Στην ουσία αποτελείται από μελί, χάλκινα, χρυσά ή caramel highlights, που δημιουργούνται με ελεύθερο χέρι. Αυτή η τεχνική δίνει βάθος και ένταση στο χρώμα, ώστε τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και με όγκο.

Ούτε καστανά, ούτε ξανθά: Τα blorange μαλλιά είναι το τοπ trend τώρα-2
©Acielle/ Style du Monde

Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν που αυτή η blorange απόχρωση θεωρείται ήδη viral στο street style και αναμένεται να μας απασχολήσει όλο και πιο έντονα τους επόμενους μήνες. Ταιριάζει σε μακριά αλλά και μεσαίου μήκους μαλλιά, ακόμα και σε ένα lob κούρεμα.

Το γεγονός πως το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει κάθε φορά διαφορετικό, ανάλογα και με τη βάση των μαλλιών, είναι που καθιστά αυτό το χρώμα τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό, ένας ακόμα λόγος που αναμένεται να αποτελέσει τη μεγάλη hair τάση του φθινοπώρου.

Διαβάστε επίσης | 7 αντηλιακά προσώπου που βρήκαμε στο φαρμακείο

MHT