γκρι-μαλλιά-τα-ωραιότερα-καρέ-και-short-κου-228602
©Grece Ghanem/Instagram

Όλο και περισσότερες γυναίκες βλέπουμε να αγκαλιάζουν τα φυσικά γκρίζα μαλλιά τους, με ένα ακόμα πρότυπο ομορφιάς να καταρρίπτεται. Σε αυτό έχουν βοηθήσει και πολλές σταρ, όπως η Andie MacDowell ή η Deputy Editor and Fashion Feautures Director της British Vogue Sarah Harris, που μέσα από τις εμφανίσεις τους, απέδειξαν πως τα γκρι μαλλιά μπορούν να είναι fresh και να πρωταγωνιστούν στα πιο bold outfits. Τα γκρι μαλλιά δείχνουν ακόμα πιο λαμπερά καθώς δεν ταλαιπωρούνται από τις βαφές. Αρκεί απλά ένα μοντέρνο κούρεμα που θα τα ανανεώσει και θα προσθέσει όγκο και κίνηση. Έχουν επίσης ένταση, καθώς ανάλογα με την βάση σας, αν έχει περισσότερο γκρι ή λευκό, τα μαλλιά δείχνουν πιο πλούσια, σαν να έχετε φυσικές ανταύγειες.

Το καλοκαίρι είναι εδώ, οπότε είναι λογικό να στρεφόμαστε σε ανάλαφρα κουρέματα, κοντά ή και μεσαίου μήκους, που δεν χρειάζονται styling με εργαλεία θερμότητας, στεγνώνουν φυσικά και παραμένουν δυνατά. Η Vogue αναζήτησε έμπνευση για θηλυκά καρέ κουρέματα, με αφέλειες ή και pixie cuts, σε γυναίκες με γκρίζα μαλλιά που εμπνέουν με τις εμφανίσεις τους.

Το μακρύ καρέ

Το καρέ είναι το πιο διαχρονικό κούρεμα και δείχνει υπέροχο σε κάθε μήκος μαλλιών. Επιλέξτε ένα lob haircut που φτάνει λίγο πάνω από το ύψος των ώμωμ και δημιουργήστε μια πλαϊνή χωρίστρα για ένα chic beauty look.

Γκρι μαλλιά: Τα ωραιότερα καρέ και short κουρέματα για το καλοκαίρι-1
©maayan.zilberman/Instagram

Το clavicut

Το κούρεμα για όσες διστάζουν να κόψουν πολύ τα μαλλιά τους, αλλά θέλουν μια ανανέωση. Το clavicut είναι λίγο πιο μακρύ από καρέ και φτάνει στο ύψος της κλείδας, για να μπορείτε να το αναδιαμορφώνετε ανάλογα με την διάθεση της ημέρας.

Γκρι μαλλιά: Τα ωραιότερα καρέ και short κουρέματα για το καλοκαίρι-2
©Burton Regina/Instagram

To mini bob

Το κοντό καρέ της Grece Ghanem είναι ιδιαίτερα θηλυκό, με φυσική κίνηση και η ίδια μέσα από το Instagram της δείχνει πολλά διαφορετικά χτενίσματα. Έχει μια διακριτική ασυμμετρία στις άκρες που δίνουν μοντέρνο στυλ σε αυτό το καρέ κούρεμα.

Γκρι μαλλιά: Τα ωραιότερα καρέ και short κουρέματα για το καλοκαίρι-3
©Grece Ghanem/Instagram

Το pixie cut

Η Maye Musk διατηρεί τα φυσικά γκρι μαλλιά της και έχει επιλέξει ένα pixie κούρεμα με όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού, που δείχνει ιδιαίτερα cool.

View this post on Instagram

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Διαβάστε επίσης | Λούσιμο: Ο κανόνας των 5 δευτερολέπτων για λεία και λαμπερά μαλλιά