αφέλειες-και-φράντζες-όλες-οι-τάσεις-γ-258636
©Acielle/Style du Monde

Η άνοιξη ανήκει στις αφέλειες και τις φράντζες, εξηγεί ο hairstylist Gabriel Llano. Αρκεί να γνωρίζετε όλες τις νέες τάσεις που πρωταγωνιστούν τώρα για να τολμήσετε ένα μοντέρνο κούρεμα.

Οι αφέλειες του 2023 δεν δείχνουν τέλειες, μπορεί να είναι ίσιες, curly ή και ασύμμετρες, οπότε αρκεί να βρείτε αυτό το easy to style κούρεμα που θα απαιτεί λίγο μόνο από το χρόνο σας.

Η Vogue συγκέντρωσε όλες τις τάσεις στις αφέλειες και τις φράντζες για την Άνοιξη 2023.

Αφέλειες και φράντζες: Όλες οι τάσεις για την άνοιξη-1
©Getty Images

Η Bardot φράντζα

Το στυλ που ξεκίνησε η Brigitte Bardot, το βλέπουμε τώρα στη νεαρή ηθοποιό Jenna Ortega. Αυτές οι curtain αφέλειες ανοίγουν στο πλάι του προσώπου και φτάνουν στο ύψος των ζυγωματικών, δημιουργώντας ένα συμμετρικό αποτέλεσμα.

Αφέλειες και φράντζες: Όλες οι τάσεις για την άνοιξη-2
©Acielle/Style du Monde

Mule fringe

Ένα fresh κούρεμα που θα αποτελεί τη μεγάλη τάση του 2023. Αυτές οι αφέλειες είναι πιο short σε σχέση με τις curtain bangs, πιο ατημέλητες και πέφτουν ελεύθερα μπροστά στο μέτωπο.

Αφέλειες και φράντζες: Όλες οι τάσεις για την άνοιξη-3
©Getty Images

Οι bottleneck αφέλειες 

Οι πιο μακριές αφέλειες που αναμειγνύονται με τα υπόλοιπα μαλλιά, αποπνέοντας μια 70s αισθητική. Τις είδαμε στην ηθοποιό Jessica Chastain και ανυπομονούμε να τις αντιγράψουμε. Ταιριάζουν περισσότερο σε μακριά μαλλιά για ένα parisian chic look.

Αφέλειες και φράντζες: Όλες οι τάσεις για την άνοιξη-4
©Acielle/Style du Monde

Οι baby bangs

Αν αγαπάτε τους πειραματισμούς και δεν φοβάστε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σας, τότε μπορείτε να δώσετε μια ευκαιρία στις baby bangs. Ταιριάζουν περισσότερο σε κοντά καρέ κουρέματα αλλά και σε πολύ μακριά μαλλιά και σίγουρα δίνουν χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση.

Αφέλειες και φράντζες: Όλες οι τάσεις για την άνοιξη-5
©Acielle/Style du Monde

Οι μακριές αφέλειες

Είναι ολόισιες, αρκετά μακριές για να φτάνουν κάτω από τα φρύδια και είναι ιδανικές για οβάλ και μακρόστενα πρόσωπα.

Αφέλειες και φράντζες: Όλες οι τάσεις για την άνοιξη-6
©Acielle/Style du Monde

Οι ανοιχτές αφέλειες 

Οι ανοιχτές αφέλειες είναι μακριές για να φτάνουν στο ύψος των ζυγωματικών και απαλύνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ανάλογα με τη διάθεση της ημέρας μπορείτε να τις χτενίζετε μπροστά στο μέτωπο ή να τις αφήνετε σαν φράντζες.

Διαβάστε επίσης | Οι 8 καλύτερες κρέμες χεριών για το πιο απαλό δέρμα

MHT