καρέ-αφέλειες-και-layers-τα-3-κουρέματα-με-τη-253913
©Getty Images

Αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται σε λαμπερά και εντυπωσιακά χτενίσματα για τα Χριστούγεννα. Οι Vogue editors όμως μελετούν τα SS23 catwalks και τις τελευταίες εμφανίσεις των celebrities και προβλέπουν όλα αυτά τα κουρέματα και τα νέα στυλ που θα γίνουν τάση το 2023. Το lob φαίνεται να επιστρέφει, οι έντονες αφέλειες είναι η επιλογή των πιο hot stars τώρα, ενώ τα layers έχουν όλο και μεγαλύτερη ζήτηση.

Ακολουθήστε τον οδηγό της Vogue με τα νέα κουρέματα του 2023 για να είστε ένα βήμα μπροστά.

To lob

Η Lily Collins έκοψε τα μακριά μαλλιά της και εμφανίστηκε στη λαμπερή πρεμιέρα του Emily In Paris 3, με μακρύ καρέ κουρεμα και έντονες αφέλειες. Τα μαλλιά της έχουν το ίδιο μήκος, χωρίς ασυμμετρίες. Οι μακριές αφέλειες είναι η λεπτομέρεια που δημιουργεί κίνηση σε αυτό το look, καθώς μπορεί να τις χτενίζει σαν curtain bangs. Το lob είναι το κούρεμα που θα βλέπουμε όλο και περισσότερο το 2023, καθώς θα το επιλέγουν γυναίκες που θέλουν να μακρύνουν το καρέ κούρεμά τους αλλά και όσες θέλουν μια αλλαγή από τα μακριά μαλλιά τους.

Καρέ, αφέλειες και layers: Τα 3 κουρέματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση για το 2023-1
©Getty Imageσ

Οι αφέλειες

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Wednesday Jenna Ortega, επανέφερε τις αφέλειες στην πρώτη γραμμή των hair trends και όλα δείχνουν πως θα γίνουν τάση. Η Jenna Ortega επιλέγει ανάλαφρες αφέλειες που μακραίνουν προς το πλάι και μπορεί να τις χτενίζει σαν curtain bangs ή σαν μακριά φράντζα. Αυτές οι αφέλειες ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο και είναι αρκετά ευέλικτες όσον αφορά το styling.

Καρέ, αφέλειες και layers: Τα 3 κουρέματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση για το 2023-2
©Getty Images

Τα layers σε μακριά μαλλιά

Πολλές γυναίκες έχουν επιστρέψει στα μακριά μαλλιά τους και ο πιο εύκολος τρόπος για να τους δώσουν όγκο και κίνηση είναι τα layers. Βλέπουμε πλέον τα φιλαρίσματα να γίνονται όλο και πιο έντονα, ξεκινώντας κάτω από τα αυτιά ή το πιγούνι. Στο κάτω μέρος όμως τα μαλλιά παραμένουν σε ίσια γραμμή, σχηματίζοντας στην ουσία ένα V. Η Jennifer Lopez επέλεξε ήδη έντονα layers για τα μακριά μαλλιά της.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Διαβάστε επίσης | Οι ανταύγειες που αναδεικνύουν τα γκρίζα μαλλιά

MHT