το-signature-χτένισμα-των-00s-επιστρέφει-για-τον-χ-252422
©@bellahadid

Beyoncé, Maty Kate Olsen και Kate Hudson –  αν και όλες γυναίκες με πολύ διαφορετικό στιλ μοιράζονται το κοινό πως στα 00s λάτρευαν το Pouf hairstyle, το κλασικό χτένισμα που θέλει το μπροστινό μέρος των μαλλιών πιασμένο πίσω και κάπως φουσκωμένο.

Σέξι, κοριτσίστικο και παιχνιδιάρικο, το pouf είναι ήδη μέσα στα hair trends που έχουν επιστρέψει από τα 00s και οι fashionistas το επαναφέρουν στη πρώτη γραμμή, κάνοντας το recreate στην πιο chic εκδοχή του.

Πανεύκολο στην εκτέλεση, το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ακόμη πιο ωραίο όταν τα υπόλοιπα μαλλιά φτιάχνονται σε ανάλαφρα waves που κοιτούν προς τα μέσα.

Ανάλογα με την ένταση που θέλετε να δώσετε, μπορείτε να κρεπάρετε τις μπροστινές τούφες δίνοντας όγκο στα μαλλιά και δημιουργώντας έτσι ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τόσο για τα casual πρωινά look, όσο και για τις βραδινές εμφανίσεις, το pouf hairstyle είναι relevant και θα σας λύσει τα χέρια.

Για τα πιο elevated looks, μη διστάσετε να κάνετε το pouf hairstyle σε αλογοουρά. Κομψό και ταυτόχρονα cool, αυτό το χτένισμα θα δώσει νέο αέρα στο στιλ σας, είτε αυτό είναι πιο polished είτε πιο young.

Διαβάστε επίσης | Τα κουρέματα, τα χρώματα και τα χτενίσματα για να αλλάξετε στυλ πριν τα Χριστούγεννα

MHT