τα-κουρέματα-τα-χρώματα-και-τα-χτενίσμ-252240
©Vittoria/Instagram

Μια αλλαγή στα μαλλιά μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα boost στην αυτοπεποίθησή μας, και σαν το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα, καθώς βαδίζουμε προς τα Χριστούγεννα. Η Vogue συγκέντρωσε τα κουρέματα, τα χρώματα και τα χτενίσματα που είναι on trend τώρα, όπως τα προτείνουν οι κορυφαίοι hairstylists, τα τοπ μόντελ και οι σταρ που τόλμησαν μια ανανέωση στο look τους.

Τα soft ginger hair

Οι μπρονζέ αποχρώσεις είναι super hot για τα μαλλιά αυτή τη σεζόν, όπως έχουμε δει στην Camille Razat και τη Lucy Boynton, που τόλμησαν τα soft ginger hair. Αυτό το χρώμα έχει την ιδιότητα να ταιριάζει εύκολα σε κάθε επιδερμίδα

Τα κουρέματα, τα χρώματα και τα χτενίσματα για να αλλάξετε στυλ πριν τα Χριστούγεννα-1
©Lucy Boynton/Instagram

Τα school girl μαλλιά

H Blair Waldorf είναι έμπνευση για τα χτενίσματα του χειμώνα, ειδικά για τα πιο festive. Για να αντιγράψετε αυτό το στυλ, αρκεί να ισιώσετε τέλεια τα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε μια βαθιά πλαϊνή χωρίστρα, που θα στερεώσετε με μπαρέτες.

Τα κουρέματα, τα χρώματα και τα χτενίσματα για να αλλάξετε στυλ πριν τα Χριστούγεννα-2
©Acielle/Style du Monde

Το wet look

Αναζητάτε ένα ανεπιτήδευτο και παράλληλα εντυπωσιακό χτένισμα για τα Χριστούγεννα; Το wet look είναι η απάντηση. Αρκεί να διαμορφώσετε αυτό το εφέ με τζελ από τις ρίζες μέχρι τις άκρες των μαλλιών, όπως είδαμε και στην συλλογή του οίκου Fendi. Και σε αυτή την περίπτωση η χωρίστρα είναι στο πλάι. Μπορείτε όμως να τοποθετήσετε και μπαρέτες στα μαλλιά σας.

Τα κουρέματα, τα χρώματα και τα χτενίσματα για να αλλάξετε στυλ πριν τα Χριστούγεννα-3
©pixelformula

Το τετράγωνο καρέ κούρεμα

Το 90s square cut παραμένει σούπερ τάση. Αποφύγετε όμως το απόλυτα τετραγωνισμένο καρέ κούρεμα και προτιμήστε ένα bob cut με μια ελαφριά ασυμμετρία στις άκρες για μαλλιά με κίνηση και για ένα πιο fresh αποτέλεσμα.

View this post on Instagram

A post shared by Maude Apatow (@maudeapatow)

Τα μισά-μισά

Για να αναδείξετε το πρόσωπο και το μακιγιάζ σας στα πάρτι των Χριστουγέννων, δοκιμάστε ένα χτένισμα με τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω, όπως βλέπουμε στα top models. Το στυλ μπορεί να είναι sleek αλλά και με όγκο, ανάλογα με το hairstyling που θέλετε να επιτύχετε.

Τα κουρέματα, τα χρώματα και τα χτενίσματα για να αλλάξετε στυλ πριν τα Χριστούγεννα-4
©Josephine Skriver/Instagram

Διαβάστε επίσης | Face Massage: 4 απλές κινήσεις για πιο νεανική επιδερμίδα

MHT