το-καρέ-κούρεμα-που-ανανεώνει-το-πρόσω-241330
©Hunter Abrams

To Vogue World catwalk που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη γιορτάζοντας τα 130 χρόνια Vogue, μας έφερε σε επαφή με όλες τις νέες τάσεις για το φθινόπωρο 2022 και με fresh κουρέματα, ιδανικά για να υποδεχτούμε τη σεζόν. Το κούρεμα που προσέλκυσε τα περισσότερα φλας για πολλούς λόγους, ήταν το καρέ haircut του supermodel Helena Christensen και όλα δείχνουν πως είναι το στυλ που θα υιοθετήσουμε φέτος.

Η Helena Christensen έκοψε το long bob και υιοθέτησε ένα ανεπιτήδευτο καρέ κούρεμα μεσαίου μήκους, με αφέλειες και αόρατα layers που δημιουργούν όγκο και κίνηση στα μαλλιά της. Το νέο μήκος φτάνει ακριβώς πάνω από τους ώμους, ενώ οι πλαϊνές αφέλειες απαλύνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και αναζωογονούν.

Το καρέ κούρεμα που ανανεώνει το πρόσωπο το είδαμε στην Helena Christensen-1
©Hunter Abrams

Το κούρεμα για όγκο

Με την πάροδο των ετών, η τρίχα έχει την τάση να εξασθενεί και να λεπταίνει, κυρίως στις άκρες. Τα αόρατα φιλαρίσματα στο εσωτερικό των μαλλιών, δίνουν όγκο και ένα πιο πλούσιο εφέ, αναζωογονώντας το πρόσωπο. Πρόκειται επίσης για ένα easy to style κούρεμα, που απαιτεί ελάχιστο χρόνο για να δείχνει περιποιημένο.

Αρκεί να διαμορφώνετε τις άκρες με ένα προϊόν styling, ώστε να αποφεύγετε ένα ολόισιο αποτέλεσμα και να έχετε ένα ατημέλητο κούρεμα με όγκο. Κατά τη διάρκεια του catwalk, η Helena Christensen έπιασε τα μαλλιά της σε ένα κομψό ballerina bun, που ταίριαζε ιδιαίτερα με το sequined φόρεμά της, αποδεικνύοντας πως τα μεσαίου μήκους μαλλιά είναι ιδανικά για πολλά και διαφορετικά χτενίσματα.

Το καρέ κούρεμα που ανανεώνει το πρόσωπο το είδαμε στην Helena Christensen-2
©Hunter Abrams

Το καρέ κούρεμα της Helena Christensen δείχνει χαλαρό καθώς τα μαλλιά είναι ελαφρώς messy σαν να στεγνώνουν φυσικά, ενώ η πλαϊνή χωρίστρα προσθέτει και όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Σίγουρα πρόκειται για ένα καρέ haircut κατάλληλο για κάθε ηλικία, ειδικά αν θέλετε ένα κούρεμα που να απαλύνει τις γραμμές και τα χαρακτηριστικά σας. Αντλήστε έμπνευση από την Helena Christensen, και από τον οδηγό της Vogue με όλα τα trending κουρέματα του φθινοπώρου.

Διαβάστε επίσης | Γήινα χρώματα: 7 ιδέες να τα προσθέσετε στο μανικιούρ σας