ξανθό-καρέ-τα-πιο-ωραία-στυλ-για-το-καλ-237098
©@hungvanngo

Το καρέ είναι ταυτισμένο με τα cool girls και για αυτό δεν τυχαία ένα από τα hairstyles που βλέπουμε στις πιο ωραίες fashionistas, κάθε σεζόν. Αν και υιοθετούν διάφορες παραλλαγές του, η κομψή του βάση παραμένει ίδια, διασφαλίζοντας πως θα είναι relevant σε κάθε περίσταση, όπως και κατάλληλο να κολακεύσει κάθε σχήμα προσώπου.

Ρίχνοντας μια ματιά στις πιο πρόσφατες τάσεις ομορφιάς, αυτό που ανακαλύψαμε είναι πως οι αναζητήσεις στο Pinterest για τα καρέ μαλλιά, και συγκεκριμένα το ξανθό καρέ, έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά. «Είναι ένα κούρεμα που αποπνέει δυναμισμό και αποφασιστικότητα και μπορεί να υιοθετηθεί από κάθε γυναίκα σε κάθε ηλικία», λέει ο Larry King, γνωστός hairstylist, για το καρέ. Mε έμπνευση-κλειδί το πρόσφατο bob haircut που έκοψε η Kim Kardashian, είναι γεγονός πως πρόκειται για το κούρεμα που θα δούμε περισσότερο αυτούς τους μήνες.

Πώς θα το κάνετε να ξεχωρίσει το καλοκαίρι;

Είναι απλό, στραφείτε στις πιο ανοιχτόχρωμες εκδοχές του και επενδύστε σε προϊόντα περιποίησης για να αποφύγετε τη φθορά της τρίχας αλλά και το κιτρίνισμα. Μιας και ο ήλιος είναι γνωστός πως ανοίγει τα μαλλιά, μη διστάσετε να ενισχύσετε αυτό το εφέ επιλέγοντας τον ιδανικό ξανθό τόνο για την επιδερμίδα σας. Αν θέλετε να διατηρήσετε τις ρίζες σκούρες το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο stylish, ενώ αν δεν θέλετε να γίνετε τελείως ξανθιά μπορείτε να «πλησιάσετε» με ανταύγειες.

Όσον αφορά το στιλ του καρέ που θα υιοθετήσετε, πρέπει πρώτα να κάνετε μια έρευνα για να βρείτε ποιο είναι το κατάλληλο για το σχήμα του προσώπου σας. Πιο μακρύ ή κοντό και edgy, σημασία έχει να αναδεικνύει τις γωνίες σας και να δείχνει περιποιημένο και νεανικό.

Για να πάρετε ιδέες, η Vogue κατέγραψε μερικά από τα πιο ωραία ξανθά καρέ παρακάτω:

Ξανθό καρέ: Τα πιο ωραία στυλ για το καλοκαίρι 2022-1
©@jodiecomer
Ξανθό καρέ: Τα πιο ωραία στυλ για το καλοκαίρι 2022-2
©@patidubroff
Ξανθό καρέ: Τα πιο ωραία στυλ για το καλοκαίρι 2022-3
©@patidubroff
Ξανθό καρέ: Τα πιο ωραία στυλ για το καλοκαίρι 2022-4
©@kimkardashian
Ξανθό καρέ: Τα πιο ωραία στυλ για το καλοκαίρι 2022-5
©@daniellemarcan
Ξανθό καρέ: Τα πιο ωραία στυλ για το καλοκαίρι 2022-6
©@hungvanngo
Ξανθό καρέ: Τα πιο ωραία στυλ για το καλοκαίρι 2022-7
©@hungvanngo
Ξανθό καρέ: Τα πιο ωραία στυλ για το καλοκαίρι 2022-8
©@mimimoocher
Ξανθό καρέ: Τα πιο ωραία στυλ για το καλοκαίρι 2022-9
©@phoebebridgers
Ξανθό καρέ: Τα πιο ωραία στυλ για το καλοκαίρι 2022-10
©@jennychohair

Διαβάστε επίσης | Το χτένισμα του φθινοπώρου θα είναι το bun

MHT