κουρέματα-τα-5-πιο-περιζήτητα-στυλ-για-236508
©Chanel

Πριν ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές, θέλουμε να γνωρίζουμε όλες τις νέες τάσεις στα κουρέματα που θα υιοθετήσουμε το φθινόπωρο 2022. Μια αλλαγή στα μαλλιά δείχνει διάθεση για νέα ξεκινήματα, η καλύτερη ώθηση δηλαδή για να υποδεχτούμε δυναμικά τη νέα σεζόν. Μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά μπορεί να σας βγάλει από την comfort zone σας και να αποκαλύψει νέες πλευρές της προσωπικότητάς σας. Σίγουρα όμως και μια μικρή ανανέωση στο μήκος των μαλλιών, είναι απαραίτητη μετά την ταλαιπωρία από τον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι.

Μελετήστε τις προβλέψεις των ειδικών με τα πιο περιζήτητα κουρέματα για το φθινόπωρο 2022 και βρείτε το δικό σας αγαπημένο.

Τα μακριά μαλλιά

Τα XXL μαλλιά που αγκαλιάσαμε πέρυσι, παραμένουν στο προσκήνιο και το φθινόπωρο 2022. Αντί για τα sleek ολόισια κουρέματα, αυτή τη σεζόν τα μακριά μαλλιά έχουν αφέλειες και φιλαρίσματα και ένα φυσικό στυλ που δείχνει πως δεν τους αφιερώσατε καθόλου χρόνο.

Κουρέματα: Τα 5 πιο περιζήτητα στυλ για το φθινόπωρο 2022-1
©Acielle/Style du Monde

Το curved bob

Ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσετε τα μαλλιά σας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, είναι ένα καρέ κούρεμα. Εκτός από το ίσιο καρέ, το φθινόπωρο 2022 θα δούμε και το curved bob, που είναι πιο κοντό στο πίσω μέρος του κεφαλιού και πιο μακρύ μπροστά, δημιουργώντας μια καμπύλη.

Κουρέματα: Τα 5 πιο περιζήτητα στυλ για το φθινόπωρο 2022-2
©Chanel

Το clavicut

Για όσες θέλουν μια μικρή αλλά ιδιαίτερη ανανέωση στα μαλλιά τους, τότε το κατάλληλο μήκος είναι το clavicut, το κούρεμα δηλαδή που φτάνει στο ύψος της κλείδας. Αυτό το κούρεμα αρέσει σε όλες και επίσης ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο, αφού δεν είναι ούτε κοντό ούτε μακρύ.

Κουρέματα: Τα 5 πιο περιζήτητα στυλ για το φθινόπωρο 2022-3
©LEONG SU SHAN

Το mullet

Αν ψάχνετε μια πιο risky αλλαγή, τότε το mullet αξίζει την προσοχή σας. Είναι ασύμμετρο, μακρύ πίσω και πολύ κοντό στο πλάι, με αφέλειες ή και όχι, και με 80s vibes.

Κουρέματα: Τα 5 πιο περιζήτητα στυλ για το φθινόπωρο 2022-4
©LEONG SU SHAN

Το bob

Αν ανήκετε στις φαν του καρέ κουρέματος, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε, το στυλ σας θα παραμείνει στη μόδα και το φθινόπωρο 2022. Μπορείτε όμως να πειραματιστείτε με layers, αφέλειες και να του δώσετε ένα πιο ατημέλητο εφέ.

Κουρέματα: Τα 5 πιο περιζήτητα στυλ για το φθινόπωρο 2022-5
©LEONG SU SHAN

Διαβάστε επίσης | Wedding Guest: 6 εύκολα χτενίσματα για τους γάμους του καλοκαιριού

MHT