κούρεμα-καρδιά-και-2-ακόμα-προτάσεις-γι-232647
©@knaji

Όσο οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές, όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν κουρέματα που αφήνουν ακάλυπτο τον λαιμό. Η αίσθηση ελαφρότητας τις πολύ ζεστές μέρες είναι ζητούμενο και ένα short haircut είναι μια πολύ καλή λύση για να απαλλαγείτε από το βάρος των μακριών μαλλιών.

Ποιες είναι όμως οι τάσεις στα κοντά μαλλιά; Το κλασικό καρέ, το pixie και το microbob είναι μερικά από τα κουρέματα που έχουν εδραιώσει τη θέση στους στα trends, ενώ και οι νέες αφίξεις που θα παρουσιάσουμε παρακάτω φαίνονται να είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Αν λοιπόν είχατε στο μυαλό σας μια αλλαγή, η περίοδος πριν τις καλοκαιρινές διακοπές είναι ιδανική για να την τολμήσετε. Θα αφήσετε την πόλη όσο πιο ανανεωμένη γίνεται και θα υποδεχθείτε τον Αύγουστο με νέα διάθεση.

Ο οίκος Max Mara, ο Jacquemus και το μοντέλο Greta Varlese μας δείχνουν ακριβώς τα trends που είναι στην πρώτη γραμμή τώρα:

Κούρεμα-καρδιά και 2 ακόμα προτάσεις για το καλοκαίρι-1
©Max Mara

Το polished καρέ 

Η Jill Kortleve περπάτησε στην πασαρέλα της Max Mara με ένα περιποιημένο καρέ που ξεπερνά σε μήκος την κλασική εκδοχή του κουρέματος. Με μύτες που κοιτούν προς τα έξω και αυστηρή χωρίστρα στη μέση μας θύμισε τα hairlook των 90s και ομολογουμένως μας έβαλε σε πειρασμό.

Κούρεμα-καρδιά και 2 ακόμα προτάσεις για το καλοκαίρι-2
©Jacquemus

Το mixie cut

Αν συνδυάσουμε mullet και pixie παίρνουμε το mixie. Ένα τολμηρό κούρεμα που όμως είναι απόλυτα φρέσκο και μοντέρνο. Οι διακριτικές κοντές αφέλειες που πέφτουν στο μέτωπο και ο όγκος στο πάνω μέρος υπόσχονται να κολακέψουν κάθε πρόσωπο αλλά και κάθε τύπο μαλλιών.

Το κούρεμα-καρδιά 

Αν έχετε ιδιαίτερα λεπτά και όχι τόσο πυνκά μαλλιά, αυτό το 90s haircut είναι το ιδανικό για εσάς. Έχει layers που χαρίζουν όγκο, μυτάκια που το κάνουν girly και νεανικό και μια δυναμική αίσθηση που το καθιστά game changer. Όσον αφορά το styling είναι πανεύκολο, αφού δείχνει καλύτερο στην πιο φυσική, ανεπιτήδευτη μορφή του.

Διαβάστε επίσης | Scandinavian waves: Πώς να πετύχετε το νέο καλοκαιρινό trend