χρώματα-μαλλιών-ο-οδηγός-με-τις-7-τάσει-236499
©Chanel

Η επιστροφή από τις διακοπές μας βρίσκει πάντα με διάθεση για αλλαγές στην εμφάνισή μας, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθουμε όλες τις τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο 2022. Τα catwalks της επόμενης σεζόν μας έχουν ήδη προετοιμάσει για μια στροφή προς natural αποχρώσεις και ζεστά χρώματα, που δεν απαιτούν συχνή ανανέωση.

Πρόσφατα είδαμε και τη Nicola Peltz με νέο χρώμα μαλλιών, αφήνοντας το πλατινέ ξανθό της για το σοκολατί επιβεβαιώνοντας και με την σειρά της την κυριαρχία των καστανών αποχρώσεων. Βλέπουμε όμως μια νέα άνοδο στο χάλκινο χρώμα, ενώ και οι πιστές φαν του ξανθού θα βρουν την ιδανική απόχρωση για τη νέα σεζόν.

Η Vogue έφτιαξε τον οδηγό με τις μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο 2022, για να βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά.

Χρώματα μαλλιών: Ο οδηγός με τις 7 τάσεις για το φθινόπωρο 2022-1
©Acielle/Style du Monde

Το σκούρο καστανό χρώμα

Πρόκειται γι’ αυτό το καστανό χρώμα που δείχνει φυσικό, καθώς είναι ομοιόμορφο, χωρίς ανταύγειες. Αυτή η απόχρωση λάμπει περισσότερο κάτω από το φως και κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πλούσια.

Χρώματα μαλλιών: Ο οδηγός με τις 7 τάσεις για το φθινόπωρο 2022-2
©Chanel

Το ανοιχτό καστανό

Μια ζεστή απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Αυτό το ανοιχτό καστανό χρώμα με τα ξανθά highlights φωτίζει το πρόσωπο και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά, χωρίς να απαιτεί δραστικές αλλαγές.

Χρώματα μαλλιών: Ο οδηγός με τις 7 τάσεις για το φθινόπωρο 2022-3
©Hunter Abrams

Οι χάλκινοι τόνοι

Αν ανήκετε στις καστανές γυναίκες και θέλετε μια μικρή αλλαγή, τότε προσθέστε στα μαλλιά σας copper ανταύγειες ή υιοθετήστε ένα balayage σε copper αποχρώσεις. Τα μαλλιά θα αποκτήσουν ένα πιο ζεστό εφέ που θα δείχνει σχεδόν φυσικό.

Χρώματα μαλλιών: Ο οδηγός με τις 7 τάσεις για το φθινόπωρο 2022-4
©Versace

Το μαύρο χρώμα

Dramatic αλλά και ultra λαμπερό, το μαύρο χρώμα στα μαλλιά είναι σοφιστικέ αλλά και σέξυ. Σίγουρα δεν χρειάζεται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά καστανά, θα πρέπει όμως να σκεφτείτε πως ίσως σκληραίνει τα χαρακτηριστικά σας.

Χρώματα μαλλιών: Ο οδηγός με τις 7 τάσεις για το φθινόπωρο 2022-5
©Hermes

To sandy blonde

Αυτό το ξανθό έχει το χρώμα της άμμου και ένα πιο low-key εφέ, καθώς δεν λάμπει όπως το honey blonde. Επιλέξτε το αν θέλετε να κάνετε την μετάβαση από το καστανό στο ξαθνό, αλλά διστάζετε προς τον παρόν.

Χρώματα μαλλιών: Ο οδηγός με τις 7 τάσεις για το φθινόπωρο 2022-6
©Chanel

Το copper ξανθό

Η απόχρωση που θα σας ταιριάξει περισσότερο αν έχετε ανοιχτόχρωμη και ελαφρώς ροζ επιδερμίδα. Ιδανική για όσες θέλουν μια μικρή αλλαγή που θα ανανεώσει την διάθεσή τους.

Χρώματα μαλλιών: Ο οδηγός με τις 7 τάσεις για το φθινόπωρο 2022-7
©Acielle/Style du Monde

Το πλατινέ ξανθό

Ο οίκος Givenchy μέσα από την συλλογή του για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23, μας απέδειξε πως το πλατινέ ξανθό παραμένει στο προσκήνιο.

Διαβάστε επίσης | Japanese μανικιούρ: Η τεχνική για περιποιημένα νύχια χωρίς φθορά