ίσια-κουρέματα-όλα-τα-στυλ-που-θα-γίνου-235642
©Versace

Απαλά, ίσια και λαμπερά, αυτό θα είναι το στυλ που θα δούμε περισσότερο στα μαλλιά το φθινόπωρο 2022. Μετά την κυριαρχία των layers όλο το καλοκαίρι, βλέπουμε τη νέα σεζόν να στρεφόμαστε σε πιο απλά κουρέματα, συμμετρικά και ολόισια. Τα ίσια μαλλιά άλλωστε είναι μια από τις τάσεις που είδαμε έντονα στα catwalks της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23.

Τα ίσια κουρέματα θέλουν πιο συχνή ανανέωση για να διατηρούν την αρμονία τους, βοηθούν όμως και τα μαλλιά να δείχνουν πιο υγιή.

Straight haircuts: Πώς θα υιοθετήσετε την τάση;

Πριν τολμήσετε ένα ίσιο κούρεμα, θα πρέπει να μελετήσετε το σχήμα του προσώπου σας και τον τύπο των μαλλιών σας. Τα ίσια κουρέματα ταιριάζουν σε λεπτά μαλλιά, αν έχετε όμως τάση για φριζάρισμα είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα κούρεμα με φιλαρίσματα για να διατηρήσετε τον όγκο.

Ίσια κουρέματα: Όλα τα στυλ που θα γίνουν τάση το φθινόπωρο 2022-1
©Bottega Veneta

Τα ίσια κουρέματα που θα γίνουν τάση 

Τα μεσαίου μήκους κουρέματα 

Τα ίσια κουρέματα που φτάνουν στο ύψος των ώμων, είναι ένα από τα trends που είδαμε στην συλλογή του οίκου Versace. Ένα κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου.

Ίσια κουρέματα: Όλα τα στυλ που θα γίνουν τάση το φθινόπωρο 2022-2
©Versace

Το κοντό καρέ

Ένα κούρεμα απλό και all time classic, που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Το κοντό καρέ με τη χωρίστρα στη μέση μας γυρίζει στα 90s και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Ίσια κουρέματα: Όλα τα στυλ που θα γίνουν τάση το φθινόπωρο 2022-3
©Dior

Το κούρεμα με αφέλειες

Μπορείτε να τολμήσετε ένα ίσιο κούρεμα ακόμα και αν έχετε κυματιστά μαλλιά. Στο show της Stella McCartney είδαμε ένα μακρύ καρέ με αφέλειες, που έδωσαν μια πιο parisian αισθητική.

Ίσια κουρέματα: Όλα τα στυλ που θα γίνουν τάση το φθινόπωρο 2022-4
©Stella McCartney

Τα μακριά μαλλιά

Αν μένετε πιστές στα μακριά μαλλιά σας, τότε αυτή τη σεζόν ανανεώστε τα με ένα ίσιο συμμετρικό cut. Το αποτέλεσμα δείχνει fresh και πολύ ανάλαφρο.

Ίσια κουρέματα: Όλα τα στυλ που θα γίνουν τάση το φθινόπωρο 2022-5
©Versace

Το mini bob

Το πιο cool κούρεμα που είναι και celebrity approved, είναι το mini bob haircut. Οι experts προτείνουν αυτό το κούρεμα σε κάθε σχήμα προσώπου, καθώς λεπταίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Ίσια κουρέματα: Όλα τα στυλ που θα γίνουν τάση το φθινόπωρο 2022-6
©Gucci

Διαβάστε επίσης | 8 αρωματικά αφρόλουτρα για υπέροχη επιδερμίδα μετά το μπάνιο