μακρύ-καρέ-όλα-τα-στυλ-που-θα-είναι-τάσ-237794
©Getty Images

Το μακρύ καρέ είναι αυτό το ενδιάμεσο κούρεμα που μπορεί να μην θεωρείται τολμηρό, αλλά ταιριάζει σίγουρα σε κάθε πρόσωπο και κάθε τύπο μαλλιών. Τις τελευταίες σεζόν είδαμε να επικρατούν τα κοντά καρέ, τα φιλαρίσματα ή το shaggy haircut, με το πολύ απλό long bob να μπαίνει στο παρασκήνιο.

Φαίνεται όμως πως το μακρύ καρέ είναι το κούρεμα που επιστρέφει για το φθινόπωρο 2022, ως η πιο relaxed επιλογή για τα μαλλιά μας.

Η τελευταία εμφάνιση της Penelope Cruz με ένα ίσιο καρέ, επιβεβαίωσε πως τα trending κουρέματα του φθινοπώρου, θα είναι straight, χωρίς layers ή λεπτομέρειες που δίνουν όγκο. Το μεσαίο μήκος μαλλιών αλλά και το κοντό καρέ, αποτελούν τα πιο δυνατά hair tends που θα μας απασχολήσουν μετά την επιστροφή από τις διακοπές.

Το σωστό μήκος 

Οι αναζητήσεις για το long bob αυξάνονται διαρκώς στο διαδίκτυο, ενώ όπως όλα δείχνουν το μακρύ καρέ θα παρουσιαστεί σε πολλά διαφορετικά στυλ. Το μήκος του φτάνει λίγο πάνω από τους ώμους, για να διαφοροποιείται από το κλασικό καρέ ή το clavicut.

Αν σκέφτεστε να υιοθετήσετε το μακρύ καρέ για το φθινόπωρο 2022, αυτά είναι τα στυλ που πρέπει να δείτε, μέσα από τον οδηγό της Vogue.

Το wavy καρέ

Οι ανάλαφροι κυματισμοί στα μαλλιά, μπορούν να σπάσουν την αυστηρότητα του καρέ, ενώ αυτό το textured εφέ χαρίζει φυσική κίνηση στα μαλλιά.

Μακρύ καρέ: Όλα τα στυλ που θα είναι τάση το φθινόπωρο-1
©Phil Oh

Με αφέλειες 

Οι αφέλειες είναι πάντα τάση. Το φθινόπωρο 2022 βλέπουμε να επικρατούν οι blunt bangs, που είναι πιο άνισες, ανεπιτήδευτες και δεν χρειάζονται styling. Ταιριάζουν σίγουρα με το μακρύ καρε, αποτελώντας το trending haircut.

Μακρύ καρέ: Όλα τα στυλ που θα είναι τάση το φθινόπωρο-2
©Phil Oh

Με πλαϊνή χωρίστρα 

Τα τελευταία χρόνια η Gen Z επέβαλε την χωρίστρα στο κέντρο ως την μόνη επιλογή. Τώρα όμως η πλαϊνή χωρίστρα επιστρέφει και θα την δούμε κυρίως σε κουρέματα όπως το μακρύ καρέ.

Μακρύ καρέ: Όλα τα στυλ που θα είναι τάση το φθινόπωρο-3
©Phil Oh

Το ολόισιο καρέ

Το πιο polished κούρεμα είναι ένα long bob με ίσια και απόλυτα λεία μαλλιά, για να δημιουργήσετε ένα πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Μακρύ καρέ: Όλα τα στυλ που θα είναι τάση το φθινόπωρο-4
©Phil Oh

Διαβάστε επίσης | Το shirt dress που θα φορέσουμε και στην παραλία και στο γραφείο

MHT