τα-καστανά-μαλλιά-θα-είναι-τάση-το-φθιν-236193
©nicolaannepeltzbeckham/Instagram

Αυτή τη σεζόν είδαμε τις celebrities να στρέφονται σε πιο φυσικές αποχρώσεις στα μαλλιά τους, από την Andie MacDowell που αγκάλιασε τα γκρι μαλλιά της, μέχρι την Hailey Bieber που άφησε το California blonde για ένα expensive brunette χρώμα που έγινε άμεσα περιζήτητο στα κομμωτήρια. Τώρα ήρθε η στιγμή της Nicola Peltz να τολμήσει την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Η celebrity αποχωρίστηκε το πλατινέ ξανθό και επέλεξε ένα chocolate brown χρώμα για τα μαλλιά της, επιβεβαιώνοντας πως αυτό το hair trend θα είναι τάση το φθινόπωρο 2022. Η Nicola Peltz ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram με τη νέα ζεστή σοκολατί απόχρωση στα μαλλά της, γράφοντας “πίσω στις ρίζες μου”.

Το νέο χρώμα της δείχνει πολύ φυσικό ενώ τα μαλλιά της είναι ακόμα πιο λαμπερά καθώς προσελκύουν το φως. Το σοκολατί χρώμα τονίζει την αψεγάδιαστη λευκή επιδερμίδα της και τα πράσινα μάτια της Nicola Peltz. Πίσω από αυτή την αλλαγή κρύβεται ο Daniel Moon, colorist της Kristen Stewart.

Τα καστανά μαλλιά θα είναι τάση το φθινόπωρο 2022

Η Nicola Peltz είχε ανοίξει ακόμα περισσότερο το ξανθό χρώμα των μαλλιών της για τον γάμο της με τον Brooklyn Beckham, αντιγράφοντας το 90s beauty look της Claudia Schiffer. Τώρα ακολουθεί και αυτή την τάση της εποχής και στρέφεται προς το φυσικό καστανό χρώμα που δεν απαιτεί τόσο συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο και έχει ένα πιο low-key εφέ.

Η επιστροφή από τις διακοπές βρίσκει τις περισσότερες γυναίκες έτοιμες για ένα νέο ξεκίνημα και γενικότερα για αλλαγές. Το χρώμα των μαλλιών είναι το πρώτο και πιο εύκολο βήμα. Άλλωστε μετά την ταλαιπωρία από τον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι, τα μαλλιά έχουν ανάγκη για μια ανανέωση και ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε την φθορά, είναι να επιλέξετε ένα χρώμα κοντά στη φυσική απόχρωση των μαλλιών σας, όπως το ζεστό καστανό ή σοκολατί.

Διαβάστε επίσης | Δυνατά νύχια: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε σύμφωνα με τους experts

MHT