πλεξούδες-8-ιδέες-για-κάθε-μήκος-μαλλιώ-237747
©Getty Images

Οι πλεξούδες είναι το πιο καλοκαιρινό χτένισμα και το πιο ευέλικτο. Μπορεί να μας συνοδεύει παντού, από την παραλία μέχρι τις βραδινές εμφανίσεις ή τις προσκλήσεις σε γάμους. Οι πλεξούδες είναι κατάλληλες για κάθε μήκος μαλλιών, γι’ αυτό και όλες έχουμε ανάγκη από λίγη έμπνευση.

Η Vogue συγκέντρωσε χτενίσματα με πλεξούδες για κάθε στυλ, από τα πιο μποέμ baby braids, μέχρι τα κομψά buns ή τις μακριές πλεκτές κοτσίδες. 

Πλεξούδες σε κοντά μαλλιά 

Δεν χρειάζεται να έχετε μακριά μαλλιά για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα με braids. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαμηλό bun και να το στερεώσετε με pins στο πίσω μέρος. Ένα χτένισμα κατάλληλο για όλες τις προσκλήσεις του καλοκαιριού.

Πλεξούδες: 8 ιδέες για κάθε μήκος μαλλιών-1
©Getty Images

Πλεκτές κοτσίδες σε μακριά μαλλιά

Αν έχετε μακριά μαλλιά τότε οι πλεξούδες θα αναδειχτούν ακόμα περισσότερο. Δοκιμάστε μια πλαϊνή κοτσίδα fishbone, όπως η Blake Lively. Αφήστε μερικές τούφες να εξέχουν για ένα πιο bohemian αποτέλεσμα.

Πλεξούδες: 8 ιδέες για κάθε μήκος μαλλιών-2
©Getty Images

Για κάθε μήκος μαλλιών

Αυτό το απλό χτένισμα μπορεί να δημιουργηθεί σε κάθε μήκος μαλλιών, από το καρέ, μέχρι τα μεσαίου μήκους μαλλιά ή τα πολύ μακριά. Αρκεί να πλέξετε δύο μικρά braids μπροστά και να τα στερεώσετε στο πίσω μέρος με τσιμπιδάκια.

Πλεξούδες: 8 ιδέες για κάθε μήκος μαλλιών-3
©Getty Images

Τα front braids

Ένα χτένισμα ιδανικό για την παραλία και για τα καλοκαιρινά πάρτυ. Αρκεί να σχηματίσετε δύο braids κατά μήκος της χωρίστρας, τα οποία θα καταλήγουν στο πίσω μέρος. Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να έχετε χωρίστρα στη μέση.

Πλεξούδες: 8 ιδέες για κάθε μήκος μαλλιών-4
©Getty Images

Τα baby braids

Το απλό χτένισμα που βλέπουμε αυτό το καλοκαίρι στις Hailey Bieber, Kendall Jenner, Chiara Ferragni. Αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα και απλά δημιουργήστε μπροστά δύο λεπτά braids, που θα πλαισιώνουν το πρόσωπο.

Πλεξούδες: 8 ιδέες για κάθε μήκος μαλλιών-5
©Getty Images

Το bun 

Πριν πιάσετε τα μαλλιά σας σε bun, δοκιμάστε να τα πλέξετε και στη συνέχεια μπορείτε να περιστρέψετε την κοτσίδα και να δημιουργήσετε ένα χαμηλό κότσο.

Πλεξούδες: 8 ιδέες για κάθε μήκος μαλλιών-6
©Getty Images
Πλεξούδες: 8 ιδέες για κάθε μήκος μαλλιών-7
©Getty Images

Originally published on Vogue it 

Διαβάστε επίσης | Δυνατά νύχια: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε σύμφωνα με τους experts

MHT