Getty Images
Getty Images
Getty Images

7 διαφορετικά χτενίσματα με πλεξούδες για όλο το καλοκαίρι

Τα braids είναι το πιο δροσερό hairstyling του καλοκαιριού και με τις σωστές ιδέες, θα δημιουργείτε κάθε φορά κάτι νέο. Από πιο κομψά και σοφιστικέ χτενίσματα, μέχρι πιο νεανικά, αυτές είναι οι προτάσεις της Vogue.

Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού απαιτούν και δροσερά χτενίσματα που προστατεύουν τα μαλλιά από την υγρασία. Οι πλεξούδες είναι πάντα στις πρώτες μας επιλογές για δροσερά καλοκαιρινά hairstyling και η αλήθεια είναι πως μας δίνουν την ευελιξία να δημιουργούμε κάθε φορά και κάτι νέο και εντυπωσιακό. Δεν υπάρχει μόνο η γνωστή πλεκτή κοτσίδα. Ακολουθήστε τον οδηγό της Vogue για τα πιο εύκολα καλοκαιρινά χτενίσματα που θα σας σώσουν από πολλά bad hair days.


©Chiara Ferragni/Instagram

Τα baby braids

Ένα χτένισμα ανεπιτήδευτο και bohemian, που ταιριάζει απόλυτα με την καλοκαιρινή μας διάθεση. Μπορείτε να δημιουργήσετε λεπτά κοτσιδάκια τόσο σε μακριά, όσο και σε καρέ μαλλιά, ιδανικά γύρω από το πρόσωπο για να δημιουργήσετε στην ουσία ένα πλαίσιο που θα τονίζει και τα χαρακτηριστικά σας.


©Getty Images

Η μακριά πλεξούδα

Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα ψηλό ponytail και στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι. Στη συνέχεια πλέξτε τα μέχρι τις άκρες, το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα που σίγουρα θα συγκρατήσει τα μαλλιά σας ακόμα και σε συνθήκες υγρασίας.


©Getty Images

Τα pigtails

Ένα δροσερό και νεανικό χτένισμα και για την παραλία και για όλες τα καλοκαιρινά street style. Απλά μοιράστε τα μαλλιά σας στη μέση και πλέξτε δύο κοτσιδάκια.


©Getty Images

Το braid bun

Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή πλεξούδα και στη συνέχεια τυλίξτε τα για να δημιουργήσετε ένα χαμηλό κότσο. Στερεώστε τον στη βάση με μικρά τσιμπιδάκια.


©Getty Images

Το braid tail

Ένα hair trend που δημιούργησαν οι αδερφές Kardashian και απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες με πολύ μακριά μαλλιά ή hair extensions. Σίγουρα πάντως το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.


©Getty Images

Το braid headband

Δημιουργήστε δύο λεπτά κοτσιδάκια στο μπροστά μέρος του κεφαλιού και γυρίστε τα προς τα πίσω, δημιουργώντας ένα πλεκτό στεφάνι γύρω από το κεφάλι σας. Ένα εύκολο bohemian χτένισμα για κάθε περίσταση.


©Sandra Semburg

Πλεξούδα και κορδέλα

Για ένα πιο σοφιστικέ look, πιάστε τα μαλλιά σας σε μια πλεξούδα και μπροστά στερεώστε τα με μια κορδέλα. Με αυτό τον τρόπο θα τιθασεύσετε και τριχούλες που πετάνε ή τυχόν φριζάρισμα.

Διαβάστε επίσης | 5 χρώματα μαλλιών που φωτίζουν το πρόσωπο

Scroll to Top