5-χρώματα-μαλλιών-που-φωτίζουν-το-πρόσω-182691
©Eiza Gonzalez/Instagram

Τα χρώματα μαλλιών που ζητούν πλέον οι γυναίκες από τους κομμωτές τους, έχουν μια φυσικότητα. Η πολύμηνη καραντίνα και η αποχή από το κομμωτήριο, μας οδήγησε να αφήσουμε στην άκρη τις ριζικές αλλαγές στα μαλλιά, αναζητώντας ένα πιο natural αποτέλεσμα. Τα καστανά μαλλιά, τα highlights και γενικότερα οι αποχρώσεις που ταιριάζουν στην επιδερμίδα μας, είναι αυτές με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Η Vogue προτείνει τα πέντε χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2021, που φωτίζουν το πρόσωπο και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας.

5 χρώματα μαλλιών που φωτίζουν το πρόσωπο-1
©Eiza Gonzalez/Instagram

Tonal καστανά μαλλιά

Αν ανήκετε στις καστανές γυναίκες, το καλοκαίρι μπορείτε να φωτίσετε τα μαλλιά σας για ένα πιο χρυσαφένιο αποτέλεσμα. Για να δώσετε φως στα καστανά μαλλιά σας και να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, προσθέστε πολύ φυσικά highlights, λίγο πιο ανοιχτά από τη βάση σας, από το ύψος της μέσης των μαλλιών μέχρι τις άκρες, δημιουργώντας ένα φυσικό contouring.

5 χρώματα μαλλιών που φωτίζουν το πρόσωπο-2
©Negin Mirsalehi/Instagram

Τα honey caramel μαλλιά

Για ένα sun-kissed εφέ στα μαλλιά, μπορείτε να υιοθετήσετε μια honey caramel απόχρωση είτε σε όλο το μήκος των μαλλιών, είτε με έντονα highlights. Οι καραμελέ αποχρώσεις φωτίζουν και διαμορφώνουν ένα πιο γλυκό αποτέλεσμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

5 χρώματα μαλλιών που φωτίζουν το πρόσωπο-3
©Anya Taylor Joy/Instagram

Τα ζεστά πλατινέ ξανθά μαλλιά

Τα ξανθά μαλλιά του καλοκαιριού είναι πιο soft και με ένα ζεστό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με το ψυχρό πλατινέ που έχουμε συνηθίσει. Για να πετύχετε αυτό το εφέ, επιλέξτε λιγότερο βιολετί βάση και περισσότερο μελί. Τα ξανθά μαλλιά της Anya Taylor Joy είναι η έμπνευσή μας.

5 χρώματα μαλλιών που φωτίζουν το πρόσωπο-4
©Beyonce/Instagram

Το money-piece στυλ

Αυτό το καλοκαίρι το framing στο πρόσωπο είναι μεγάλη τάση, το οποίο δημιουργείται με δύο έντονα highlights στα πλαϊνά του προσώπου. Η Beyonce μας δείχνει τον τρόπο να το πετύχουμε, χωρίς να χρειαστεί να βάψουμε όλα τα μαλλιά.

5 χρώματα μαλλιών που φωτίζουν το πρόσωπο-5
©Sara Hyland/Instagram

Τα χάλκινα μαλλιά

Η Gigi Hadid υιοθέτησε από τις πρώτες την copper απόχρωση στα μαλλιά της, δημιουργώντας ένα νέο hair trend που πολύ σύντομα θέλησαν να αντιγράψουν πολλές γυναίκες. Το θετικό με την χάλκινη απόχρωση, είναι πως ταιριάζει σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας και ζεσταίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ανάλογα με το βάθος που θα επιλέξετε να δώσετε. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε με πιο ροζ, πορτοκαλί ή κόκκινη βάση.

Διαβάστε επίσης | 5  Parisian μυστικά ομορφιάς για φυσικό μακιγιάζ σε 5′