καρέ-μαλλιά-οι-τάσεις-που-θα-ακολουθήσ-225959
©pixelformula

Μπορεί οι τάσεις να φέρνουν συνεχώς μπροστά μας νέες ιδέες αλλά το καρέ έχει κλασική αξία. Elegant, σοφιστικέ και εύκολο στην περιποίηση, είναι πάντα μια καλή λύση στην επιθυμία μας να αλλάξουμε το look μας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που τα μακριά μαλλιά φαντάζουν πιο κουραστικά. Αν και πολύ συγκεκριμένο ως κούρεμα, οι ειδικοί έχουν εξελίξει το κλασικό στιλ του, επαναπροσδιορίζοντας την αισθητική του και προτείνοντας μοντέρνες παραλλαγές που προσαρμόζονται σε κάθε σχήμα προσώπου.

Από το μακρύ καρέ, σε αυτό με τις αφέλειες και το αυστηρά ίσιο, η Vogue ανατρέχει στις πασαρέλες της σεζόν SS22 και καταγράφει τα πιο ωραία bob haircuts με σκοπό να σας δώσει όλη την απαραίτητη έμπνευση για τα επόμενα makeover.  Ανακαλύψτε αυτό που θα σας ταιριάζει περισσότερο και κλείστε άμεσα το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο:

Κοντό καρέ

Αν ψάχνετε το καρέ που θα σας δείχνει νεανική, τότε πρέπει να τολμήσετε την super short εκδοχή του. Ο οίκος Chanel προτείνει το πολύ κοντό καρέ, στο ύψος του σαγονιού, ένα κούρεμα ιδανικό για τα οβάλ πρόσωπα που θέλουν να «επιμηκύνουν» τα χαρακτηριστικά τους.

Καρέ μαλλιά: Οι τάσεις που θα ακολουθήσουμε το καλοκαίρι-1
©pixelformula

Μακρύ καρέ με αφέλειες

Η πιο φρέσκια και girly βερσιόν του καλοκαιριού είναι αυτή του long bob με τις χαλαρές αφέλειες. Είναι παιχνιδιάρικο και τέλειο για τις ανάλαφρες καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Καρέ μαλλιά: Οι τάσεις που θα ακολουθήσουμε το καλοκαίρι-2
©pixelformula

French bob

Το french bob είναι ultra chic, αλλά κάπως αυστηρό. Οι κοντές αφέλειες μπορεί να μοιάζουν edgy αλλά απογειώνουν το στιλ και το καθιστούν statement κούρεμα.

Καρέ μαλλιά: Οι τάσεις που θα ακολουθήσουμε το καλοκαίρι-3
©pixelformula

Blunt bob

Το blunt bob είναι από τα πιο ωραία κουρέματα που είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Saint Laurent, και ίσως αυτό που θα δοκιμάζαμε πιο εύκολα. Σταματάει λίγο πιο κάτω από το σαγόνι, μοιάζει effortless και ψηλώνει τον λαιμό. Είναι ιδανικό για τα οβάλ και τετράγωνα πρόσωπα, ενώ η χωρίστρα στο κέντρο είναι must.

Καρέ μαλλιά: Οι τάσεις που θα ακολουθήσουμε το καλοκαίρι-4
©pixelformula

Καρέ με άκρες προς τα μέσα

Η πιο κλασική παραλλαγή είναι το sharp bob. Σταματάει λίγο πιο πάνω από τους ώμους, δεν έχει layers και οι άκρες κοιτούν προς τα μέσα, δίνοντας έξτρα κομψότητα στο πρόσωπο.

Καρέ μαλλιά: Οι τάσεις που θα ακολουθήσουμε το καλοκαίρι-5
©pixelformula

Διαβάστε επίσης | Το hair flip είναι το χτένισμα που θα δοκιμάσουμε φέτος το καλοκαίρι

MHT