χρώματα-μαλλιών-7-τάσεις-θα-σας-πείσουν-225038
©@sofiabits

Οι καλοκαιρινοί μήνες φέρνουν πρώτους στις τάσεις τους πιο θερμούς τόνους στα μαλλιά, καθώς και το natural effect, το οποίο όμως φωτίζεται από μικρά και διακριτικά twists. H διάθεσή μας περιλαμβάνει όρεξη για αλλαγή και αυτή η μεταβατική περίοδος, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την άνοιξη, είναι ιδανική για να τολμήσουμε μια διαφορετική απόχρωση. Από το γλυκό καστανό, στο late 60s ξανθό με τις λεπτές ανταύγειες, το Instagram είναι γεμάτο με hair looks που θέλουμε να αντιγράψουμε, για αυτό και αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τα πιο ωραία παρακάτω. Αντλήστε έμπνευση και πειραματιστείτε με τα hair colors που θα σας οδηγήσουν στο καλοκαίρι.

Sun baked ξανθό

Οι πιο ζεστές αποχρώσεις του ξανθού είναι ό,τι πιο hot μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα. Το buttery blonde είναι ένα θερμό ξανθό, που ακτινοβολεί και μοιάζει να έχει ανοίξει φυσικά από τον ήλιο.

Καστανοκόκκινο

Χρώματα μαλλιών: 7 τάσεις θα σας πείσουν να κάνετε την αλλαγή πριν το καλοκαίρι-1
©Getty Images

Η Zendaya με το δυναμικό καστανοκόκκινο είναι ακόμη πιο γοητευτική. Μπορεί να μην είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα, αλλά σίγουρα είναι trending, αφού περιέχει κόκκινους τόνους που ζεσταίνουν ομαλά το κλασικό καστανό.

Glossy μαύρο

Το καθαρό μαύρο έχει επιστρέψει στις τάσεις, αλλά με την έξτρα λάμψη ως προϋπόθεση. Το glossy αποτέλεσμα επιτυγχάνεται από τους ειδικούς και το καθιστά relevant ακόμη και το καλοκαίρι.

Cognac brunette

Το cognac brunette είναι το γλυκό καστανό με τις φωτεινές άκρες που όλες θέλουμε. Αυτή την εποχή αποτελεί ιδανική πρόταση για τις γυναίκες που θέλουν να προσφέρουν παραπάνω φως στα μαλλιά τους, ενώ ταυτόχρονα είναι low maintenance, καθώς δεν απαιτεί συνεχείς επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Λεπτές ανταύγειες

Χρώματα μαλλιών: 7 τάσεις θα σας πείσουν να κάνετε την αλλαγή πριν το καλοκαίρι-2
©@kathryngallagher

Αν αγαπάτε το 70s style δώστε ανάλογο αέρα στα μαλλιά σας με λεπτές και διακριτικές ανταύγειες, λίγο πιο σκούρες από το χρώμα της βάσης σας.

Peach

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J (@jennierubyjane)

Τέλος, η πιο παιχνιδιάρικη πρόταση είναι αυτή με τους peachy τόνους. Το ροδακινί είναι ό,τι πιο fresh και νεανικό μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη στιγμή, και εμείς το συστήνουμε ανεπιφύλακτα αν είστε σε mood πειραματισμού.

Διαβάστε επίσης | Straight haircut: Το κούρεμα που αντικαθιστά τα layers στα μαλλιά

MHT