οι-νέες-basket-bags-είναι-κατάλληλες-και-για-βρα-225008
©LEONG SU SHAN

Οι ψάθινες τσάντες δεν αποτελούν φυσικά μια νέα τάση, αλλά αυτό το staple της γκαρνταρόμπας που επιστρέφει κάθε καλοκαίρι. Η basket bag θεωρείται κομμάτι-κλειδί του parisian chic, το αγαπημένο αξεσουάρ της Jane Birkin που ταυτίστηκε με το bohemian και ανεπιτήδευτο στυλ. Μπορεί η ψάθινη τσάντα να ανήκει στα essential του καλοκαιρινού στυλ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να μένουμε πιστές σε ένα μόνο κλασικό στυλ.

Οι σχεδιαστές κάθε χρόνο βρίσκουν τρόπους να επανεφευρίσκουν τις basket bags δίνοντάς τους νέο στυλ και διαφορετικά shapes, ώστε να παραμένουν κάθε χρόνο στην πρώτη γραμμή της μόδας. Ενώ μέχρι τώρα είχαμε ταυτίσει τις ψάθινες τσάντες με oversized μεγέθη, φέτος είναι η στιγμή της XS raffia bag. Οι νέες τσάντες που βλέπουμε στις συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, έχουν κυλινδρικό σχήμα και μίνι μέγεθος, ώστε να μπορούν να γίνονται μέρος και των βραδινών μας εμφανίσεων.

Οι νέες raffia bags είναι αυτές που θα κρατήσουμε στα καλοκαιρινά πάρτυ, συνδυασμένες με bohemian φορέματα και φλατ αρχαιοελληνικά σανδάλια. Είναι η ιδανική party bag που θα αναβαθμίσει κάθε εμφάνιση, ειδικά αν έχει κεντημένες λεπτομέρειες, στρας ή και έντονο χρώμα, οπότε μπαίνει αυτόματα στην λίστα με τις buy now or regret later αγορές του καλοκαιριού.

Η Vogue έκανε την απαραίτητη έρευνα και επέλεξε κυλινδρικές raffia bags για κάθε budget, από high-fashion επιλογές, μέχρι πιο οικονομικές λύσεις, που αξίζουν μια θέση στην βαλίτσα των διακοπών. Ανακαλύψτε το αγαπημένο σας σχέδιο για την καλοκαιρινή shopping list σας.

Οι νέες ψάθινες τσάντες για το καλοκαίρι 2022

Οι νέες basket bags είναι κατάλληλες και για βραδινά outfits-1
©Loewe

Τσάντα από ψάθα και δέρμα, Loewe.

Οι νέες basket bags είναι κατάλληλες και για βραδινά outfits-2
©Callista Crafts

Τσάντα από δέρμα και ψάθα, Callista Crafts.

Οι νέες basket bags είναι κατάλληλες και για βραδινά outfits-3
©Christian Dior

Wicker bag, Christian Dior.

Οι νέες basket bags είναι κατάλληλες και για βραδινά outfits-4
©Miu Miu

Τσάντα, Miu Miu.

Οι νέες basket bags είναι κατάλληλες και για βραδινά outfits-5
©Zara

Ψάθινη τσάντα, Zara.

Οι νέες basket bags είναι κατάλληλες και για βραδινά outfits-6
©Ermanno Scervino

Wicker bag, Ermanno Scervino.

Διαβάστε επίσης | Τα πιο άνετα παπούτσια του καλοκαιριού είναι και τα πιο stylish

MHT