οι-shopping-bags-είναι-οι-τσάντες-που-θα-κρατήσουμ-223655
©Getty Images

Σε αντίθεση με άλλα αξεσουάρ, η τσάντα της καθημερινότητας δεν μπορεί να θυσιάζει την άνεση. Δεδομένου πως δεν φεύγουμε ποτέ από το σπίτι χωρίς αυτήν, είναι άμεση προτεραιότητα να έχει χώρο, ευέλικτο σχήμα και σύγχρονη γραμμή, ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε ντύσιμο και περίσταση. Η χωρητικότητα, ωστόσο, παραμένει το νούμερο ένα must have, ειδικά για τις γυναίκες που λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι.

Όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι μάλιστα, οι ώρες εκτός σπιτιού αυξάνονται συνεχώς. Είτε στο γραφείο, είτε στη βόλτα ή την εκδρομή έχουμε ανάγκη από μια τσάντα που θα χωρά όλα τα απαραίτητα, χωρίς να ασφυκτιά και χωρίς να χρειάζεται να πασχίσουμε για να κλείσει. Για αυτό η προσοχή μας στρέφεται στις μεγάλες shopping bags, με το oversized στιλ. Έχοντας ήδη την έγκριση των it girls, όπως Bella Hadid και Zoe Kravitz, οι jumbo bags έχουν κερδίσει άξια μια θέση στο καθημερινό styling, το οποίο φυσικά διευκολύνουν στο έπακρο.

Ψάθινες, με boho λεπτομέρειες, prints και χρωματιστά στοιχεία, αν και everyday, οι shopping bags του καλοκαιριού δεν είναι καθόλου βαρετές. Οίκοι όπως Saint Laurent, Chanel, Dior και Ferragamo προτείνουν σχέδια με key trends και επιβεβαιώνουν πως άνεση και στιλ μπορούν να πάνε μαζί. Με μία μόνο κίνηση άλλωστε, τοποθετείτε τα απαραίτητα στην tote σας – από λάπτοπ, μέχρι σκεύη φαγητού και νεσεσέρ – και είστε έτοιμες να περάσετε την ημέρα σας χωρίς να στερηθείτε τίποτα.

Οι shopping bags είναι οι τσάντες που θα κρατήσουμε περισσότερο το καλοκαίρι-1
©Christian Dior

Tote bag ψάθινη, Christian Dior

Οι shopping bags είναι οι τσάντες που θα κρατήσουμε περισσότερο το καλοκαίρι-2
©Max Mara

Tote bag από ανακυκλωμένα υλικά, Max Mara

Οι shopping bags είναι οι τσάντες που θα κρατήσουμε περισσότερο το καλοκαίρι-3
©Callista Crafts

Ψάθινη tote bag, Callista Crafts

Οι shopping bags είναι οι τσάντες που θα κρατήσουμε περισσότερο το καλοκαίρι-4
©Chloe

Tote bag, Chloe

Οι shopping bags είναι οι τσάντες που θα κρατήσουμε περισσότερο το καλοκαίρι-5
©Stella McCartney

Tote bag, Stella McCartney

Οι shopping bags είναι οι τσάντες που θα κρατήσουμε περισσότερο το καλοκαίρι-6
©Nanushka

Shopping bag, Nanushka

Διαβάστε επίσης | 7 low cost φλοράλ φορέματα για το καθημερινό styling

MHT