τα-νέα-office-παντελόνια-είναι-loose-και-χαμηλοκ-223495
©pixelformula

Το office look αποτελεί πάντα πρόκληση, δεδομένου πως για να είναι επιτυχημένο πρέπει να συνδυάζει elegance, άνεση αλλά και στιλ. Ακόμη και οι πιο σύγχρονες τάσεις είναι μερικές φορές «απαγορευτικές» για τα outfit του γραφείου, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να τις συνδυάσετε. Για αυτό και αν αυτή τη σεζόν έχετε αποφασίσει να τολμήσετε, το low rise office παντελόνι είναι το key piece που πρέπει να εντάξετε στη γκαρνταρόμπα σας.

Σε χαλαρή γραμμή και χαμηλοκάβαλο, το πιο trending σοφιστικέ παντελόνι συνδυάζεται από πουκάμισα, μέχρι crop top και blazer και προορίζεται να μεταμορφώσει κάθε office εμφάνισή σας. Για να πάρετε ιδέες και να το φορέσετε όπως ακριβώς προτείνουν οι πιο ενημερωμένοι οίκοι, ανακαλύψτε παρακάτω τα catwalk look που συγκέντρωσε η Vogue:

Τα νέα office παντελόνια είναι loose και χαμηλοκάβαλα-1
©pixelformula

O Miu Miu δημιούργησε το απόλυτο preppy σύνολο – ένα χαμηλοκάβαλο παντελόνι, ένα cropped πουκάμισο και sneakers αρκούν για να το αντιγράψετε με επιτυχία.

Τα νέα office παντελόνια είναι loose και χαμηλοκάβαλα-2
©pixelformula

Στον Missoni είδαμε πιο relaxed styling, με χαμηλοκάβαλο παντελόνι σε sporty style να συνδυάζεται με bikini top και ανοιχτό πουκάμισο – ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε το office παντελόνι και στις βόλτες σας.

Τα νέα office παντελόνια είναι loose και χαμηλοκάβαλα-3
©AZ Factory

Σοφιστικέ, κλασικό αλλά και σύγχρονο χάρη στο low rise κόψιμό του, το μαύρο παντελόνι που είδαμε στην πασαρέλα του AZ Factory είναι το απόλυτο go-to όχι μόνο για την άνοιξη, αλλά και όλη την χρονιά.

Τα νέα office παντελόνια είναι loose και χαμηλοκάβαλα-4
©Victoria Beckham

H Victoria Beckham μας έδειξε πώς ακριβώς μπορούν να φορέσουν το χαμηλοκάβαλο παντελόνι ακόμη και οι πιο διστακτικές. Με κλειστό πουκάμσο και blazer υιοθετείτε την τάση, χωρίς να είστε καθόλου εκτεθειμένες.

Τα νέα office παντελόνια είναι loose και χαμηλοκάβαλα-5
©Chanel

Στον οίκο Chanel το office παντελόνι εκτός από low rise ήταν και balloon, μια από τις πιο trending γραμμές αυτή τη στιγμή.

Τα νέα office παντελόνια είναι loose και χαμηλοκάβαλα-6
©pixelformula

Tailored, σε βαθύ μπλε χρώμα και με σατέν λεπτομέρεια κατά μήκος που κάνει όλη τη διαφορά – το παντελόνι που είδαμε στην πασαρέλα του Lanvin είναι μάλλον η αγαπημένη μας πρόταση.

Διαβάστε επίσης | Biker shorts: 8 trending συνδυασμοί για να υποκύψετε στην τάση

MHT