τα-iconic-μοκασίνια-gommino-της-tods-ενώνουν-κάθε-γεν-223481
©Tod's

Τα iconic μοκασίνια Gommino του οίκου Tod’s αποτελούν ένα σύμβολο της ιταλικής αισθητικής, ενώνοντας κάθε γενιά. Κάθε σεζόν τα βλέπουμε να ανανεώνονται με νέα χρώματα, παραμένοντας πάντα διαχρονικά και πιστά στην ιστορία του οίκου. Ο οίκος Tod’s και η Chiara Ferragni ενώνονται για το Tod’s Generation, σε ένα έργο που στοχεύει στον εορτασμό των ηθικών και αισθητικών αξιών που αγαπούν και οι δύο: την αίσθηση της οικογένειας και της ενσυναίσθησης.

Η Chiara Ferragni μαζί με την μητέρα της και τις αδερφές της, φωτογραφίζονται με φόντο μια χαρακτηριστική ιταλική βίλα στη λίμνη Κόμο. Η Chiara Ferragni και η οικογένειά της αλληλεπιδρούν με αντικείμενα που ξεπερνούν τη μόδα και την ηλικία, τα διαχρονικά αλλά παράλληλα σύγχρονα μοκασίνια Gommino και την τσάντα Bow.

Τα iconic μοκασίνια Gommino της Tod’s ενώνουν κάθε γενιά-1
©Tod’s

Το «Gommino» είναι το επίκεντρο της ιστορίας, ένα στοιχείο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ζωή των χαρακτήρων, που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. «Το Gommino είναι ένα σύμβολο της ιταλικής αισθητικής, το θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία και μου αρέσει η ιδέα ότι είναι ένα διαχρονικά κλασσικό σχέδιο που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά», είπε η Chiara Ferragni, η οποία, μαζί με τον οίκο Tod’s, αποφάσισε να κάνει μια δωρεά στον οργανισμό Bambini delle Fate, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που υποστηρίζει την εκπαίδευση για οικογένειες με αυτιστικά παιδιά και άλλες αναπηρίες.

Τα iconic μοκασίνια Gommino της Tod’s ενώνουν κάθε γενιά-2
©Tod’s
Τα iconic μοκασίνια Gommino της Tod’s ενώνουν κάθε γενιά-3
©Tod’s

Οι συλλογές του οίκου Tod’s διατίθεται στην ομώνυμη boutique Tod’s (Πανεπιστημίου 4, Αθήνα) και στα καταστήματα KALOGIROU του ομίλου Fais.

MHT