οι-temptation-days-έρχονται-στη-roche-bobois-για-design-shopping-σε-ελκυστι-223556
©Roche Bobois

Η άνοιξη μας προδιαθέτει για αλλαγές και ανανέωση. Κάνουμε την αρχή με ένα refresh στη διακόσμηση του χώρου μας. Οι Temptation Days του οίκου Roche Bobois επιστρέφουν και φέτος με δελεαστικές τιμές σε όλες τις νέες συλλογές, διαρκώντας από την Παρασκευή 6 Μαΐου, έως και την Δευτέρα 23.

Αποτελώντας ένας από τους κορυφαίους οίκους του design, η Roche Bobois ακολουθεί τις περιβαλλοντικές προκλήσεις και επενδύει ακόμη περισσότερο στην βιωσιμότητα και, μαζί με τις νέες συλλογές για την άνοιξη – καλοκαίρι 2022, επανακυκλοφορεί και επανασχεδιάζει εμβληματικά κομμάτια που όχι μόνο εξελίσσονται, αλλά δίνουν έμπνευση σε νέους σχεδιαστές.

Ο μπουφές Speed Up, σχεδιασμένος από τον Sacha Lakic, με τη χαρακτηριστική τρισδιάστατη πρόσοψη σε γυαλιστερό Daquacryl έχει υποστεί νέα επεξεργασία κατασκευής και ο καναπές Sense έχει ντυθεί με νέα τεχνολογικά εξελιγμένα υφάσματα. Το διάσημο καθιστικό Mah Jong τώρα διατίθεται με βάση από μεταλλικές πλατφόρμες κατάλληλες για εξωτερική χρήση και το Domino που πρωτοκυκλοφόρησε την εποχή του ’70, διατηρεί τις πλούσιες, δίχρωμες καμπύλες του και επανακυκλοφορεί με την σύγχρονη ματιά του σχεδιαστή Sacha Lakic.

Τέλος, η νέα συλλογή εξωτερικού χώρου Aurea με τις καθαρές γραμμές και το λιτό ύφος κατασκευάζεται από δρύινα πάνελ που ανακτήθηκαν από φορτηγά βαγόνια.

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Roche Bobois και επωφεληθείτε από τις “Temptations Days” και τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε όλες τις συλλογές, επενδύοντας σε έπιπλα και αξεσουάρ με διαχρονική αξία, που θα διαμορφώσουν τον χώρο των ονείρων σας.

Info: Λ. Κηφισίας 248, Χαλάνδρι, Τ. 210 6711700, www.roche-bobois.com

MHT